Colectia NATURAlia by Iuliana Asoltanei – Bijuterii inspirate din natura

March 12, 2019 - Cadouri / De purtat

Verde sau albastru vegetal privind inainte spre o nunta in mijlocul naturii…Wow! Bijuteriile create sub brandul Iuliana Asoltanei Jewelry sunt, dupa cum spune chiar artista, unele din cele mai colorate bijuterii din Romania. Un adevar deplin- de cum am intrat pe site, m-au atras formele, dar in special culorile bijuteriilor.

Colectia NATURAlia m-a facut sa popoesc mai mult pe siteul artistei. Mi-a captat atentia si am vrut sa cunosc mai multe. NATURAlia este povestea grădinilor verzi, scăldate în soare și animate de mișcarea gazelor. Libelule, frunze de Gingko Biloba, trifoi cu 4 foi și frunze de Acant descind din atlasul de botanica sub formă de broșe, cercei sau colierele si aduc natura în cotidian.

Tehnica folosita este una mixtă implică metal, email la rece, perle de cultură, sticlă de Murano, pietre semipretioase și rășina epoxidică.

Imi plac bijuteriile statement. O rochie alba, simpla, diafana, cere musai niste minuni ca acestia, iar  cerceii inspirati din natura sunt perfecti pentru nuntiile noastre altfel. Partea faina e ca poti adauga (la comanda) butoni pentru sot in aceleasi culori si stil. Iuliana este mereu deschisa la noi provacari. Puteti comanda de aici. Pe mine m-au fermecat forever. Gata! Stiu de unde imi iau cadourile de Paste celor dragi (inclusiv mie)! 🙂

Va las mai jos cateva creatii, dar noutatile le gasiti actualizate pe siteul artistei. Enjoy, sunt minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *