Ceasuri gravate cu mesaje pentru EL & EA perfecte in ziua nuntii

November 21, 2018 - Cadouri

Ce ideee ingenioasa, nu-i asa? O amintire si un accesoriu de care greu te desparti daca este un iubitor de ceasuri cool si mai ales vrei sa fii mereu la timp acolo unde iti propui sa ajungi. Pentru iubitorii de ceasuri am descoperit o idee foarte faina de a le incanta inimile. Ceasurile din lemn gravate sunt absolut minunate! Discret, poti grava un mesaj pe spatele ceasului si numai posesorul stie de el si il poate revedea  ori de cate ori doreste.

Nu stiu de cat timp sunt pe piata, insa pentru mine  ceasurile gravate sunt o noutate. Am vazut lingurite gravate, invitatii din lemn gravate ,  diferite accesorii de bucatarie ( tocatoare, manere de cutit, linguri din lemn), decoratiuni pentru perete, dar nu ceasuri de mana. Mi se par minunate ca idee de cadou, iar pentru cei care isi pregatesc nunta sunt perfecte pentru dat in dar domnisoarelor si/sau  cavalerilor de onoare, parintilor sau chiar persoanei iubite sa nu intarzie la coafor sau la cununia civila :). Le-am descoperit intamplator pe Amazon, si le puteti comanda de aici.  Enjoy!

Poate fi o idee minunata de cadou, mai ales ca vine si Craciunul. Sper va inspira aceste ceasuri gravate si sa le puneti sub brad. Mie imi plac maxim! Inca mai este timp sa comandati si sa vina in timp util pana de Craciun. Eu abia astept sa imi comand unul, ‘cuz I am addicted. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *