Spații pentru evenimente în natură. Locaţii interesante de descoperit în București

June 18, 2018 - Locuri de petrecut

În București apar an de an locații noi pentru evenimente, un semn că lumea apreciază simplitatea, natura și iarba verde. Pentru mine, grădina cu aer curat și iarbă verde este de departe locul perfect pentru a sărbatori evenimentele importante din viața noastră. Am făcut o selecție de câteva locuri tare drăguțe în aer liber pe lângă București, decoperite ăn ultima vreme care m-au inspirat prin desingul lor, pe care le văd potrivite pentru un petreceri cu mulți copii zbenguiți. 🙂

1. Cortina Garden

Un loc deosebit și elegant în Corbeanca, pe marginea lacului. Acesta spațiu este potrivit si pentru nunți.

2. Casa Doina

Vă invităm “la sosea” pentru o experienta culinara unica intr-un restaurant traditional de lux. evenimente se pot organiza atât în interior, cât și în grădina de vară (este superbă, poze aici). In spate au amenajat un mic spatiu de joaca pentru copii.

3. Zumbava

Zumbava este un loc de joaca pentru copii si refugiu pentru parinti. Un spatiu altfel pentru petreceri de pitici printre furnici, mamici si tatici. Un hub educational in aer liber, pentru ca, atunci cand nu ne distram sau lenevim mai și învățăm:).

4. Moșia Corbeanca

Nu știi unde să mai mergi atunci când vrei mâncare bună, o terasă spațioasă, dar și spațiu de joacă pentru copii? Când vrei să te simți ca la munte, în aer liber, dar să nu fie nici prea departe de București? Acum poți veni la Moșia Corbeanca! Moșia Corbeanca este locul de poveste unde se adună o comunitate, bistro-ul unde stau confortabil la masă: mâncarea adevărată, prietenia și familia! Moșia este situată în Corbeanca, pe locul unei foste herghelii, lângă lac, pe strada Hipodromului, nr. 27. Odată ce ai intrat pe poartă ai să simți energia bună, pe care Bogdan și Călin, împreună cu o mână de oameni faini, au adus-o aici. Te poftim cu drag să le calci pragul!

5. Prăjituresele

Una dintre locatiile care au pus zona Pipera pe harta kid-friendly a Bucureștiului este Prăjituresele. Cafeneaua-cofetărie familială este luminoasă și prietenoasă și vine cu un atu specific zonei: curtea. O poieniță ce se dovește generoasă pentru cei mici, care gasesc acolo chiar si un loc de joaca eco. Prăjituresele se gaseste printre acele locuri de vizitat in Bucuresti atunci cand simti nevoia sa te retragi din agitatia orașului și cauți relaxarea și umbra unei grădini în care să poți savura împreună cu cel mic delicatese homemade.
Spre deosebire de celelalte locuri care sunt excluziv pentru evenimente aici poți veni să te relaxezi intr-o duminica dimineață fără probleme.

6. Grădina Vlahiia din Snagov Sat

Aici poti organiza nunta, botez sau orice eveniment drag tie. Intreg compelxul iti ofera un weekend de basm in afara Bucurestiului! Gândită ca o oază de tihna si omenie in apropierea Bucureștiului, la Snagov, Gradina Vlahiia este un loc de poveste.

7. Podul lui Sfredelus – Povești de jucat și jocuri de povestit

Locatia a fost perfecta pentru petrecerea celui mic. Cum ti-ar placea sa-si aduca aminte copilul tau de copilaria lui? Podul lui Sfredelus a fost inventat pentru a crea amintiri frumoase impreuna cu copiii nostri! Incepand din luna martie 2016, Podul lui Sfredelus  va asteapta zilnic cu ateliere senzoriale, creative si imaginative! Exista doua variante: poti veni cu copilul tau la activitatile dezvoltate de alti parinti ca si tine sau de specialisti, sau poti veni sa lepovestesti ce alte idei de joaca ai si ei te ajuta sa le pui in practica! In plus , sunt cateva mamici care s-au alaturat deja acestei initiative si grupul creste. Podul lui Sfredelus este un proiect initiat de Asociatia Lira Projects, organizatie non-guvernamentala si non-profit.

 8. Grădina cu licurici

Departe de agitaţia oraşului, însă suficient de aproape încat să ajungi in 15 minute din centrul Bucureştiului, Grădina cu licurici este un loc magic, creat special pentru evenimente. Altfel… In grădina cu licurici gaseşti de toate din toate frumoase. Vedere la lacul Morii, ponton, loc de joacă pentru copii, iarbă verde, plajă, spaţiu interior şi exterior, bucătarie in aer liber, pisici, licurici şi multa energie pozitivă.  Spatiu pentru evenimente in natura. 5000 mp de gradina, ponton, terasa, loc de joaca pentru copii, 2 saloane pentru evenimente indoor si multa bucurie.

Acestea este lista mea cu cele mai frumoase locuri pe care eu le-am găsit, pe care, promit că o voi reinnoi de fiecare dată când mai găsesc ceva care mă inspira! Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *