Nu uita să plantezi un copac în ziua nunții

July 29, 2015 - Idei pentru nunți faine

În multe țări nordice tradiția de a planta un copac în ziua nunții sau a botezului, este păstrată și respectată cu bucurie. Este un obicei frumos care în unele zone se practică și la noi. Plantarea unui copac în ziua nunții marchează unirea trainică dintre cei doi.

Plantarea unui copac în ziua nunții poate fi un moment emoționant atât pentru miri cât și pentru invitați. Fă din lucrul acesta un adevărat spectacol. Acum, poți chiar dărui invitaților mărturii verzi, plante cadou pentru a le răsădi în propriile grădini.

Dacă nu sunteți siguri unde să-l plantați sau nu aveți unde, puteți alege un ghiveci cu pământ, iar după nuntă să-l plantați unde doriți. Oricum evenimentul a fost marcat și imortalizat în sute de poze. Este un moment frumos, simplu și sensibil! Îmi pare atât de rău că pur și simplu la nunta noastră am uitat de acest lucru,  dar ne-am promis că vom planta un copac la nașterea primul copil. Plantarea unui copac este un prilej frumos de a marca începutul vieții unui copil sau a unei familii, de a sădi visuri și speranțe. Dacă nu aveți un teren unde sa plantați un copac, puteți să vă alegeți un loc drag vouă și să-l plantați acolo (de exemplu la munte, într-o poieniță). E o împlinire să revii din când în când și să-l revezi, plus că oricine se poate bucura de umbra lui! O idee tare faină, așa-i? Enjoy! [sursă imagini]

copac-nunta in gradina (1) copac-nunta in gradina (2) copac-nunta in gradina (3)   copac-nunta in gradina (5) copac-nunta in gradina (6) copac-nunta in gradina (7) copac-nunta in gradina (8) copac-nunta in gradina (9) copac-nunta in gradina (10) copac-nunta in gradina (11) copac-nunta in gradina (12) copac-nunta in gradina (13) copac-nunta in gradina (14) copac-nunta in gradina (15) copac-nunta in gradina (16)

Comments

  1. cristina says:

    Foarte faina ideea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *