Cabana Sapte din Breaza- Locul ideal de petrecut timp fain cu oameni dragi

November 22, 2018 - Locuri de petrecut

Cabana Sapte din Breaza este locul minunat sa te deconectezi de oras si sa te conectezi cu oamenii dragi si natura. O conectare minunata pe care o simti de cand ajungi la fata locului. Ceea ce imi place tare mult la aceasta casa este peretele vitrat care aduce soarele in orice coltisor al casei.

Cabana Sapte este una dintre cele mai frumoase cabane pe care le-am vazut la noi, care, prin arhitectura sa  surprinde ceea ce e mai frumos : natura in diferitele ei stadii pentru ca ea ne uimeste prin frumusetea ei in orice sezon. Din pat, dintre pernele moi poti observa in cele mai mici detalii verdele naturii, albul zapezii sau toamna ruginie fara sa fie nevoie sa iesi dintre ele!

Daca doresti sa sarbatoresti un eveniment intim, intr-un loc asa frumos, sunt sigura ca o casuta ca acesta este tot ceea ce iti poti dori. De multe ori este sold out, insa de aceeas iti recomand sa iti rezervi din timp un weekend in mijlocul naturii de aici! Grabeste-te ! Pe o locatie asa frumoasa, batalia este pe masura!

Ne bucuram ca inca descoperim locuri frumoase, pe care sa vi le prezentam – locuri faine de petrecut timp fain cu oamenii dragi voua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *