Mirese cu flori în păr- Florile naturale, un accesoriu ideal

April 20, 2015 - Idei pentru nunți faine

Cum faci să fii cu totul diferită de restul mireselor? Ei bine, naturalețea este cel mai bun aliat al unei mirese ce își dorește un look original, de succes. Contrar ideilor multora, florile nu se poartă doar în excursiile la malul marii sau de către miresele boeme. Există numeroase combinații de accesorii florale și coafuri cu flori naturale în păr care se potrivesc tuturor stilurilor, de la rustic la glam, vintage sau modern. Dacă tot am adus vorba de frumos, înlocuirea accesoriilor sofisticate pentru păr cu accesorii din flori naturale este unul dintre trendurile care au prins foarte bine în ultima vreme, iar noi am pregătit o serie de fotografii care să te convingă că nu degeaba sunt miresele înnebunite după el.

flori in par (1)

Așadar, în acest articol îți arătăm altfel de accesorii de pus în păr, și anume florile! Împletiturile, coronițele din impletituri cu flori naturale încorporate, panglicile şi cele mai fragile floricele îţi pot oferi oricând un look deosebit. Sunt cât se poate de feminine și îți oferă imaginea unei mirese feminine, romantice, visătoare și plina de farmec! [ sursa imagini]

flori in par (2) flori in par (3) flori in par (4) flori in par (5) flori in par (6) flori in par (7) flori in par (8) flori in par (9) flori in par (10) flori in par (11) flori in par (12) flori in par (13) flori in par (14) flori in par (15) flori in par (16) flori in par (17) flori in par (18) flori in par (19) flori in par (20) flori in par (21) flori in par (22) flori in par (23) flori in par (24) flori in par (25) flori in par (26) flori in par (27) flori in par (28) flori in par (29) flori in par (30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *