Rochia de mireasă albă by Natalia Vasilev

March 9, 2015 - De purtat

Rochia de mireasă albă a apărut cu cca 2000 de ani în urmă, când miresele din Egiptul antic purtau mai multe rânduri de drapaje din materiale simple. Albul era culoarea de sărbătoare în Grecia, de aceea mireasa alegea rochia albă la nuntă ca un simbol al bucuriei. La nunțile romane miresele îmbrăcau rochii simple, albe, din materiale subțiri, moi, aducând astfel tribut lui Hymen, zeul fertilității și căsătoriei, despre care se credea că iubește în mod deosebit culoarea alb. Nu întâmplător, Natalia Vasilev a ales ca ședința foto pentru colecția 2015 să se desfășoare în Grecia, așa cum a numit-o ea: Insula fericiților. Rochiile de mireasă Natalia Vasilev sunt superbe încă de la primele colecții. Sincer vă spun: m-aș mărita de 10 ori ( cu același om) doar pentru a purta de fiecare dată altă rochie de mireasă semnată Natalia Vasilev.

nataliavasiliev (1)
Natalia Vasiliev, un designer care a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in lumea modei. Ca designer, am constientizat ca trebuie continuu să fii racordat la viitor, la evolutiile estetice si culturale ale fiecarui moment. Provocare înseamnă pt Natalia Vasiliev căutare de noi personaje, forme, inovații, descoperiri plastice, aplicări ale psihologiei avansate în ideea satisfacerii clienților și a descoperirii de noi mijloace de auto-exprimare. Creatia aplicata zonei de nunta inseamna mai ales iubire fata de creatiile ultra-individuale, asta ma tine constant in priza stilistic si ca artist. In plus imi place sa stiu ca undeva, acolo, cateva femei sunt cu adevarat fericite – iar asta, macar putin, si datorita mie. Exista foarte putine bucurii comparabile. Pasiunea pentru rochii vine din dragostea mea pt lumile prezentate in filmele istorice – cu fastul , feminitatea si bogatia expresiva a personajelor feminine.

nataliavasiliev (2) nataliavasiliev (3) nataliavasiliev (4) nataliavasiliev (5) nataliavasiliev (6) nataliavasiliev (7) nataliavasiliev (8) nataliavasiliev (9) nataliavasiliev (10) nataliavasiliev (11) nataliavasiliev (12) nataliavasiliev (13) nataliavasiliev (14) nataliavasiliev (15) nataliavasiliev (16) nataliavasiliev (17) nataliavasiliev (18) nataliavasiliev (19) nataliavasiliev (20) nataliavasiliev (21) nataliavasiliev (22) nataliavasiliev (23) nataliavasiliev (24) nataliavasiliev (25) nataliavasiliev (26) nataliavasiliev (27) nataliavasiliev (28) nataliavasiliev (29) nataliavasiliev (30)

Contact
Natalia Vasiliev
Facebookhttps://www.facebook.com/NataliaVasiliev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *