Bijuteriile Josephine- Cristale Swarovski pentru nunți elegante, în grădină

July 21, 2015 - De purtat

Apărute cu un gând romantic pe o bancă din Paris in 2008 și lucrate azi într-un atelier cochet din Timișoara, bijuteriile Josephine sunt piese încântătoare dedicate frumuseții și celebrării acesteia. Create prin îndemânare moștenită din trecutul familiei: o nepoată de fierar tradițional căreia i s-au transmis învățările despre metale pentru a le folosi în arta fină a bijuteriilor. Josephine înglobează pasiune, dăruire, multă muncă, studiu continuu asupra bijuteriilor și documentare pentru a le descoperi istoria și tehnici noi de realizare a lor.

Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (2)
Din ce materiale sunt realizate bijuteriile marca Josephine?

Bijuteriile Josephine sunt lucrate exclusiv manual cu cristale Swarovski, iar monturile sunt argintate. Uneori folosim cu îndemanare și perlele de apă dulce și mărgelele de Boemia. Cristalele Swarovski le achiziționam direct de la Swarovski, cu care am început colaborarea în 2012.

Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (13)

Care sunt cele mai căutate bijuterii create de tine?

Cele mai căutate bijuterii Josephine sunt accesoriile de păr, colierele și cerceii. Accesoriile de păr sunt personal și preferatele mele. O coafură lejeră și o bijuterie de păr merg atât de frumos împreună!

Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (1)

Cu cât timp înainte trebuie făcută o comandă?

Termenul de execuție al comenzilor este de regula 10 zile lucrătoare, însă în timpul verii (când volumul de muncă se mareste semnificativ), pentru a fi sigure că bijuteriile dorite vor fi gata la timp, comanda ar trebui făcută cu o luna înainte de eveniment.

 

Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (6)

Am văzut că pe lângă comanda în sine, poți inchiria pentru ședintele foto bijuterii?

Bijuteriile Josephine nu se pot închiria momentan, însa pot fi “împrumutate” pentru pictoriale, ședințe foto pentru reviste / bloguri. Sunt mereu deschisă la colaborări creative de acest gen.

Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (4) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (3) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (7) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (8) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (11) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (9) Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (10)     Bijuteriile Josephine-nunta in gradina (15)

Contact
Persoana contactFlorina Erimescu
Websitewww.josephine.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/bijuterii.Josephine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *