Farfuriuțe brodate cu mesaje personalizate by Handmade Events

August 4, 2015 - Cadouri

De când am vazut aceste farfuriuțe brodate abia am asteptat sa vi le fac cunoscute pentru că sunt absolut superbe! Pentru că vorbim numai de nunți, prietenii de la Handmade Events au creat această variantă (superbă) excelentă de dus verighetele la altar în ele. Însă ele sunt mai mult decât atât! Pot fi inscripționate cu tot felul de mesaje, de dragoste, de dor, de drag … și dăruite cu toată inimă oamenilor din viața noastră.

De ce? Pentru că o urare o binevenită oricând! Don’t worry, dacă ai emoții, vorbește ea în locul tău! În plus, ține loc și de felicitare. Ca idei unde ar putea fi folosite, cei de la Handmade Events s-au gândit așa: merg perfect la o cere în căsătorie, la sărbătorirea unei date importante sau pur și simplu o aniversare. Sincer, ți-e mai mare dragul să ții în mână așa minunație!

Dacă dorești să comanzi, ar trebui să o faci din timp pentru că realizarea unei astfel de farfuriuțe durează aproximativ 4-5 zile (pe lângă manoperă, este timpul de uscare a materialului). Îi iubesc ( și ei știu asta)  pe cei de la Handmade Events pentru aduc un suflu nou în materie de cadouri și evenimente (handmade, cum numai ei știu să o facă!).

farfuriute-verighete (1)    farfuriute-verighete (3) farfuriute-verighete (4) sotia farfuriute-verighete (5) farfuriute-verighete (6) farfuriute-verighete (7) farfuriute-verighete (8) farfuriute-verighete (9) farfuriute-verighete (10) farfuriute-HME (1) mot (4) mot (3) mot (2) mot (1)

 

Contact
Handmade Events
Persoana contactHandmade Events
Websitewww.handmadeevents.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/HandmadeEventsRO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *