Poenari – Stilouri lucrate manual în România

January 20, 2015 - Cadouri

Așa-i că de fiecare dată când doriți să faceți un cadou, ideea să găsiți ceva cât mai inspirat/potrivit vă macină neuronii vreo câteva zile?

stilou poienari (3)

E normal ca atunci când vrei să faci un cadou deosebit, în special cel de nuntă, trebuie să alegi ceva care să se potriveasca cât mai mult cu omul. Despre asta vorbim și în continuare: despre cadouri simple care merg drept la inima… în special la inima iubitoriilor de scris, de frumos, de boem. Sugestia noastra stilouri lucrat manual Poienari.

stilou poienari (1)

Fiecare pix sau stilou realizat în atelierul Poenari este unic, datorita lemnului, dar și din cauza mainilor care niciodată nu reusesc să urmeze un tipar. Stilourile Poenari sunt personalizate prin gravare cu laser, aceasta fiind imposibil de șters. Personalizarea este gratuită atât pe stilou cât și pe cutie.

stilou poienari (4)

Stilourile Poenari sunt instrumente de scris unice lucrate manual din diferite esente de lemn adunate de prin toata lumea si din materiale inedite ca pulberea de perle, corn de cerb din Bucovina, piatra rara si de ce nu materiale pretioase ca aur, argint si rodiu.

stilou poienari (5)

Exista o multitudine de tipuri, forme si culori care definesc pixurile și stilourile mesterite cu atâta migală, încât nu cred că vor fi vreodata doua identice și cu toate acestea, pentru a spori gradul de unicitate și personalizare, ele sunt inscripționate cu numele posesorului. Suntem siguri ca unul din ele ar putea să facă parte din ținuta ta, sau ar putea să aducă zâmbete pe buzele unui prieten care l-ar primi cadou. Pentru comenzi: 

stilou poienari (6) stilou poienari (7) stilou poienari (8) stilou poienari (9) stilou poienari (10) stilou poienari (11) stilou poienari (12) stilou poienari (13)

Comments

  1. Buna ziua ,vreau si eu informatii despre stiloul alb perlat.In cat timp puteti sa-l trimiteti ,vreau si personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *