La un ceai să povestim… mărturii chic pentru iubitorii de băuturi aromatice

February 27, 2014 - Cadouri

Ce este ceaiul? Printre altele, ceaiul = reuniune între prieteni, în cursul după-amiezii, la care se servește ceai  sau diferite gustări și se dansează 🙂. Așa îmi imaginez un after party, cu multe chicoteli, povestiri si  impresii de la nuntă…  iar ceaiul  servit să fie tocmai mărturia, bineînteles!

Dacă îți imaginezi o nuntă rafinată, caldă, cu miresme îmbătătoare, atunci ceaiurile ar putea fi niște cadouri perfecte pentru invitații vostri. Ai la dispoziție o gamă extrem de variată de arome și pot fi personalizate într-o multitudine de feluri, adecvate atmosferei și tematicii nuntii. Nu este nevoie să fii un expert în ceaiuri pentru a-ti alege combinația perfectă. Gusturile sunt multe și foarte diverse, unora le place dulce, altora aromat….așa că sfatul nostru este că poti folosi orice tip de ceai pentru cadoul de nuntă.

Am găsit pe www.teaforte.ro  câteva variante foarte drăguțe! Essential Greens Small Tin– o cutie cu 2 infuzii sub formă de piramidă, câte o piramidă din fiecare aromă: Lemon Sorbetti, Green Mango Peach- costă 20 de lei, Petite Ribbon Box – ce are 5 cutii piramidă, costa 55 lei… Din fericire au fi pachete mai avantajoase de 20 de buc/ 95 lei sau 40 buc/ 195 lei 🙂

Untitled-1

Fiecare cutie o poti accesoriza cu tăvitele pentru pliculetele de ceai, pe carele poti comanda de aici sau cu o linguriță gravată manual.

tea hanger (1)

O altă variantă tare simpatică și dragă nouă sunt aceste Tea hangers by Morgod, făcute din ienupăr, finisat cu ceară de albine şi cu ulei de in.

tea hanger (2)

Reka si Zsolt sunt plini de inspiratie si iubesc natura, iar noi ii admiram pentru asta. Pentru o privire mai atenta asupra creatiilor ingenioase semnate Morgod, vizitati pagina de Facebook si magazinul Breslo ale echipei.

tea hanger (3)

› tags: ceai /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *