Invitații handmade by Kristina’s handmade boutique

February 26, 2014 - Invitații nuntă & botez

Sa o cunoastem pe Kristina Mircea-Stanciu, creeatoarea din spatele Kristina’s handmade boutique. Invitatii de nunta si botez , lumânări handmade colorate, mărturii din scorțișoară, meniuri, numere de masă, place-carduri, plicuri de bani, etichete pentru mărturii, cartoane pentru candy bar si altele.

Când s-a lansat kristina’s handmade boutique ?

Kristina’s Handmade Boutique s-a lansat cu ceva timp înaintea nunții noastre, adica în 2012. Inițial făceam lumânări handmade colorate și parfumate, apoi, odata cu pregatirile pentru nunta, am început să fac mărturii din scorțișoară și, ulterior, invitați de nunta și de botez.

cristina (1)

Care e povestea din spatele kristina’s handmade boutique ?
Mie personal îmi plac foarte mult lucrurile deosebite, personalizate, de aceea, când am început organizarea propriei nunți, n-am stat prea mult pe gânduri când am ajuns la partea cu invitațiile. Așa am ajuns să fac câteva modele de invitații pe care le-am pus pe internet, apoi au venit și comenzile personalizate și continuă să vină.  Mă bucur când miresele mă aleg pe mine ca și furnizor pentru că eu cred că invitația e o parte importanta a unei nunți, ea lasă prima impresie despre nunta ce va fi peste câteva luni.

cristina (2) cristina (3)

Ce te inspiră atunci când creezi?
Pe mine cel mai mult ma inspira clientele. Ele vin cu tot felul de idei și acest lucru mă inspira cel mai mult. Imi place când ele au încredere în mine că o sa fac ceva exact pe placul lor și a viitorilor soți. Însă, chiar dacă primesc multe propuneri și idei din exterior, totul trece prin filtrul imaginației mele și, în final, va avea amprenta mea.

cristina (4)

În cât timp este gata o comanda de invitatii handmade?
În general, finalizarea unei comenzi durează între 3 zile și 3 săptămâni. Totul depinde de numărul de invitații, de complexitatea lor, de furnizorii de materiale și de volumul de lucru pe care îl am în acea perioadă.

kristina

cristina (5)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?
În afară de invitaăii de nuntă și de botez, pot face și meniuri, numere de masă, place-carduri, plicuri de bani, etichete pentru mărturii, cartoane pentru candy bar. Și lista ramane deschisa … 🙂

cristina (6) cristina (7)

Contact
Kristina's handmade boutique
Persoana contactKristina Mircea-Stanciu
Websitekristinashandmadeboutique.wordpress.com
Facebookhttps://www.facebook.com/KristinaInvitatiiNuntaHandmade
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *