Mărturii de botez- bebeluși realizati manual din lut polimeric by Vise în culori

May 22, 2014 - Cadouri

Unii spun că nu visează deloc, alții spun că visează alb-negru, însă cum culorile din vis ne descriu starea noastră de spirit, e clar că cei mai fericiți dintre noi sunt aceia care visează în culori. 🙂 Printre ei se numară și Anca Apostol, un om deosebit care a dat viață unui proiect foarte frumos: Vise în culori– bebeluși realizați manual din lut polimeric ce pot fi dăruiți ca mărturii pentru botez, întregi decorul unei lumânări de botez sau al unui spațiu special conceput pentru cei mici.

PicMonkey Collage 6

Vise in culori (8)

Cum e să visezi în culori și de când ți se întâmplă asta?

Vise în culori s-a născut dintr-o joacă cu o bucățică de lut polimeric într-un context al vieții mele deloc întâmplător, odată cu venirea pe lumea a copiilor mei Bianca și Vlăduț. La început a fost o joacă, apoi o provocare, devenind ulterior dorință, pasiune, perseverență, susținere și motivație.

Vise in culori (2)

Concret, ce oferi?
În lumea viselor în culori creăm bebeluși din fimo care pot fi oferiți persoanelor dragi ca mărturii pentru botez sau cu orice alte imprejurare. Așadar, le pot oferi celor din jurul meu ocazia de a visa la niște mărturii delicate și de a le concretiza palpabil :).

Vise in culori (4)

Cu ce materiale lucrezi?

Momentan lucrez doar cu lut polimeric. Deși mi-ar placea tare mult să testez și alte materiale, dar din păcate nu se găsesc pe piața din Romania.

Vise in culori 55 Vise in culori (5)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Cel mai des starea interioară, uneori un element de decor, alteori o dorință, o sugestie venită din partea clientului, însă cel mai mult mi se aprinde beculețul atunci când văd fotografii cu bebeluși :D.

Vise in culori (11) Vise in culori (7)

Cât durează o comandă de mărturii?
Depinde foarte mult de modelul ales, de complexitatea mărturiei și de cantitatea dorită. De îndată ce comunic cu persoana interesată stabilim de comun acord un termen potrivit pentru ambele parți.

Vise in culori (9)

Ce mai poti oferi clienților care vor să lucreze cu tine?

Întrucât suntem doar eu și cu gandurile, ideile mele:) orice idee adusă în discuție este o provocare. O nouă temă de abordat reprezintă o oportunitate pentru mine de a crea și altceva față de ” lucrările ” realizate deja. Practic asta înseamnă lucrul manual, personalizat: să te adaptezi cerintelor, să “construiești” mereu noi modele în funcție de o tematică dorită sau propusă. Bebelușii creați de mine pot fi mărturii sau pot fi folosiți în cadrul evenimentelor dedicate celor mici pentru a decora un spațiu special conceput în care să pătrundem într-o lume de vis, într-un colțișor plin de gingășie.

Vise in culori (1)          Vise in culori (10)    Vise in culori (14) Vise in culori (15) Vise in culori (16) Vise in culori (17) Vise in culori (13) Vise in culori (18)

Contact
Vise în culori
Persoana contactAnca Apostol
Websitevise-in-culori.blogspot.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Vise-in-culori/131262160379152
Email

Comments

 1. nicoleta says:

  Buna. As vrea sa stiu cat costa o marturie bebelus si dc poti face 20 pana pe 10 ianuarie. Mulțumesc
  Sunt cele mai frumoase marturii de pe net.

 2. admin says:

  Buna ziua,

  Cel mai usor este sa contactati producatorul, informatiile de contact sunt la finalul articolului. In acest caz, accesati site-ul http://vise-in-culori.blogspot.ro/

  Multumim !

 3. Florin says:

  Buna ziua!
  Ma intereseseaza si pe mine marturiile pentru botez in forma de bebelusi.
  Cum pot sa vorbesc cu Dumneavoastra telefonic!? Sa va dau mai multe detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *