Marie Nouvelle: Articole și accesorii vestimentare imprimate cu pictura Mariei Dermengiu

October 27, 2014 - De purtat

Te-ai gândit cum ar fi ca în ziua nunții tale (sau a altora)  să porți o rochie superbă realizată de Maria Dermengiu? Profilul celor care poartă o rochie sau un accesoriu Marie Nouvelle este clar: sunt femei carismatice, delicate, distinse, sunt femei de carieră cu suflet de artist. Dacă te regăsești în cuvinetele de mai sus, te invităm să aflii povestea Mariei și a micilor ei opere de artă.

Marie Nouvelle Studio (5)

Piesele și accesoriile vestimentare imprimate cu pictura Mariei sunt mici opere de artă care însuflețesc peisajul urban.  Marie Nouvelle este un brand ce încorprează arta în ritmul cotidian al vieții de zi cu zi.

Marie Nouvelle Studio (7)

Când ai pus bazele Marie Nouvelle Studio?

Marie Nouvelle s-a născut acum un an și jumatate, lansarea fiind în cadrul târgului AUTOR , la secțiunea design de obiect. Din dorința de a fi cât mai aproape de iubitorii de artă, am creat Marie Nouvelle.

Marie Nouvelle Studio (6)

Concret, prin ce proces trece un articol vestimentar creat de tine?

Mai întâi pictez pe pânză . Creez un tablou. Apoi acest tablou sau elemente din el vor fi desprinse și vor alcătui patternul pentru ceea ce voi imprima pe mătase. Fișierul digital este trimis la fabrică pentru a fi imprimat în modalitatea stabilită de mine. Mătasea este tratată în 4 procedee diferite astfel încat culoarea să intre în fibra țesăturii și să reziste în timp.

Mi-am dorit ca ceea ce creez să aibă durabilitate în timp, să fie de cea mai bună calitate.

Marie Nouvelle Studio esarfe (2)
Cine sunt purtătoarele de Marie Nouvelle Studio? Ce au special articolele create de tine?

Articolele create de mine provin din arta, pictura. Eșarfele, bluzele, rochiile , toate creațiile Marie Nouvelle sunt făcute din mătase 100% naturala și înglobează colecțiile de picturi din diferitele expoziții personale de la Muzeul Țăranului Român, U Art Gallery și alte locații de prestigiu.

Arta, în toate formele ei, te scoate din cotidian și te redă vieții, emoțiilor. Te strânge în jurul ei și-ți șoptește să nu-ți pierzi sufletul naiv. ‘Omul, cu o infinitate de posibilități, prin artă alege să fie el însuși o lume’.  El doarme la marginea realitații, creându-și iarăși și iarăși propria sa viziune. Insă sentimentul este tot ceea ce contează și singurul care rămâne. Un tablou ce-ți surâde va avea întotdeauna ceva din tine.

Marie Nouvelle Studio esarfe (1)

Cum îți alegi grafica/desenele?

Pictura mă alege pe mine 🙂 În sensul strict al patternurilor imprimate, eu aleg ceea ce mi se pare potrivit pentru print abia dupa ce termin colecția de picturi. Nu pictez ca sa am ce printa. Este invers. Dacă se potrivește și pentru print, atunci e bine. Dar niciodata invers. Nu pictez pentru a fi comercial.

Se pot realiza și produse pe baza de comandă?

Bineînțeles că se pot comanda pe măsuri sau croiuri diferite. Pot veni chiar cu idei de patternuri, singurul amendament este să fie din ceea ce eu creez.

Marie Nouvelle Studio (3) Marie Nouvelle Studio (8)

Contact
Persoana contactMaria Dermengiu
Websitewww.marienouvelle.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Marie-Nouvelle-Studio/158819554182937
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *