Delicioasa Studio- atelier de creație de evenimente

October 27, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

După ce și-au încercat puterile pe party-uri pentru prieteni, Beatrice Vornicu împreună cu Ana au pus bazele unui atelier de creație de evenimente, Delicioasa Studio.Aici este locul pe care îl vor descoperi cei care întotdeauna și-au dorit mai mult, mai frumos, mai special, mai creativ. În continuare vă vom povesti un pic despre Delicioasa Studio. Despre cum le place să creeze și să ofere momente unice, clipe magice, amintiri de neuitat.

DelicioasaStudio nunta in gradina (24)

Când s-a lansat Delicioasa Studio?

Am lansat Delicioasa Studio în 2012, dar “joaca” de-a party-urile a început cu aproximativ 6 luni înainte, timp în care ne-am încercat puterile pe party-uri pentru noi și pentru prieteni. Reacțiile au fost atat de entuziasmante, încat ne-am simțit încurajate să trecem la actiune. Acum, Delicioasa Studio este un atelier de creație de evenimente, un loc în care visăm, creăm și transformăm în realitate petreceri așa cum n-au mai fost. Un concept boutique de evenimente, Delicioasa Studio este locul pe care îl vor descoperi cei care întotdeauna și-au dorit mai mult, mai frumos, mai special, mai creativ.

DelicioasaStudio nunta in gradina (15) DelicioasaStudio nunta in gradina (13)

Care e povestea din spatele Delicioasa Studio?

În urmă cu aproape 5 ani am lansat un blog de lifestyle (Delicioasa.com – food.life.photography). Am transformat pasiunile mele în ceva frumos, ceva ce puteam oferi cu mare drag celor din jurul meu, oferindu-mi și mie bucuria de a face ceva ce-mi place cu adevarat. Fotografia, pasiunea pentru mancare sănătoasă, pentru ingrediente inedite, dragostea de călătorii și dorința de a povesti întâmplările adorabile ale micuților mei, toate și-au facut loc în paginile blogului.
În urmă cu 2 ani, vorbind cu prietena mea Ana despre prăjituri, party-uri, planuri “dulci” cu deserturi delicioase, ne-a venit ideea organizării unui “atelier de reves doux”. Pasiunea mea pentru deserturi, culoare, fotografie, și pasiunea Anei pentru decorațiuni și detalii inedite au prins viață în Delicioasa Studio.

DelicioasaStudio nunta in gradina (23)

Pentru mine, Delicioasa Studio a devenit un atelier de creație de evenimente, un loc de joacă în care visele prind contur. Visele voastre și visele mele… Pasiunile voastre și pasiunile mele… O poveste în care flori, decor, culori, texturi și arome prind viață, se împletesc, se transformă și devin amintiri de neuitat. Clipe prețioase. Ador ca fiecare party, fiecare candy bar e diferit. Îmi plac căutarile ingredientelor, decorațiunilor, accesoriilor. Ma încântă descoperirea unor furnizori deosebiți, nerăbdarea primelor gânduri, entuziasmul creației conceptului și învolburatele ultime zile dinaintea evenimentului. Imi place joaca de-a fotografia, o alta mare pasiune de-a mea, prelucrarea lor, căutarea detaliilor. Apoi linistea aceea… Momentul când evenimentul e “predat”, când ai vazut încântarea pe fețele invitaților și mândria sărbatoriților/ organizatorilor sau fericirea din ochii celei ce a primit cadoul dulce atât de special. Totul mă încântă în acest studio. E lumea noastra de poveste, lumea pe care avem puterea să o creăm și să o trăim cum ne dorim, cu tot ce e mai frumos din lume, croind fericire, clipe de neuitat, amintiri. Scriind povești, povesti de viata, de dragoste, cu dragoste.

DelicioasaStudio nunta in gradina (3)

Concret, ce servicii oferiti? Cum se desfasoara o colaborare?

Delicioasa Studio abordează o paletă larga de evenimente si petreceri. Când te decizi să organizezi un eveniment, cu siguranță o faci pentru a marca un moment important și special. Delicioasa Studio transforma momentul în sine și amintirile care rămân în clipe unice, de neuitat, indiferent că este vorba de petreceri de copii, aniversari, zile de naștere, nunți, botezuri, logodne, petreceri de majorat, lansari sau evenimente corporate.
Odata ce ai venit la noi, vei vedea: ne vom plimba printre idei minunate, originale, croite dupa tine și gustul tău pentru frumos. Așa ajungem la conceptul evenimentului tau, care apoi se va dezvolta în tot ceea ce tu și oaspeții tăi veți vedea în jur: decoruri, styling pentru locație, food & cake design, candy bars de poveste, cadouri unice pentru invitați, entertainment, jocuri și activități creative pentru copii.
Pasiunea pentru frumos, gustul pentru arome și ingrediente de calitate, atenția la detalii, originalitatea, creativitatea, discreția, coordonarea impecabilă sunt ceea ce aducem noi în povestea ta.
Pe scurt: un telefon sau un email, câteva întrebări pentru a afla informații despre proiect (tematică, culori, preferințe, buget etc), apoi întâlnirile “face to face” pentru a crea conceptul evenimentului și planul de acțiune.
În funcție de complexitatea proiectului, avem nevoie de aproximativ o lună pentru a derula un proiect. Am avut, însa, și “urgențe” când am organizat petreceri pentru copii în 3 zile și au ieșit fabulos de frumoase! Ne adaptăm.

DelicioasaStudio nunta in gradina (10)

Ce mai puteti oferi clientilor vostri?

Cu cea mai mare bucurie organizăm petreceri surpriză. Mi se pare fascinant că foarte mulți dintre clienții noștri oferă cadou un candy bar, o surpriză dulce, delicioasă. Inedit, foarte multe doamne oferă soților, prietenilor candy bar-uri ciocolatoase. Cu siguranta mai special decat o cravata clasica.

Ne-am gândit și la doamnele și domnisoarele pasionate de frumos, care doresc să-și organizeze acasă petreceri. Iubim ideea de a transforma fiecare oaspete al site-ului nostru într-un mic visător din lumea Delicioasa Studio. De aceea am pregatit kituri de decorațiuni și elemente imprimabile pentru décor, care pot fi imprimate, decupate și folosite cu ușurință. În plus, avem pe site tutoriale drăguțe cu idei de decorațiuni și deserturi ușoare și rapide.

Avem din ce în ce mai multe proiecte corporate. Credem cu tărie că un brand, o companie, are propria-i personalitate și orice eveniment al său trebuie să reflecte și să exprime aceasta personalitate în cel mai creativ mod. Până la urmă, un eveniment corporate este o oglindă fidelă a companiei, în fața unor oameni foarte importanți. Imaginați-vă un eveniment corporate iesit din atelierul nostru de vise! Și acum imaginați-vă că totul poate ieși chiar mai frumos de-atât!

DelicioasaStudio nunta in gradina (2)

Unde puteti livra?

Organizăm evenimente în intreaga tara, dar cu precădere în București. Am avut evenimente și la Timișoara, Predeal, Neptun etc. Cu deosebit entuziasm am realizat conceptul unei nunți superbe ce s-a desfășurat în această vară la Verona. Absolut de vis!

DelicioasaStudio nunta in gradina (21) DelicioasaStudio nunta in gradina (20) DelicioasaStudio nunta in gradina (22)   DelicioasaStudio nunta in gradina (4) DelicioasaStudio nunta in gradina (5) DelicioasaStudio nunta in gradina (6)   DelicioasaStudio nunta in gradina (7) DelicioasaStudio nunta in gradina (8)   DelicioasaStudio nunta in gradina (9)   DelicioasaStudio nunta in gradina (11) DelicioasaStudio nunta in gradina (12)    DelicioasaStudio nunta in gradina (14)   DelicioasaStudio nunta in gradina (16) DelicioasaStudio nunta in gradina (17) DelicioasaStudio nunta in gradina (18) DelicioasaStudio nunta in gradina (19)       DelicioasaStudio nunta in gradina (25)

Contact
Delicioasa Studio
Persoana contactBeatrice Vornicu
Websitewww.delicioasastudio.com
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Delicioasa-Studio/498646013525790
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *