Bows and Pies- Locul unde găsești accesorii de petrecere pentru evenimentele din viața ta

June 25, 2014 - Cadouri

Bows and Pies este locul unde găsești accesorii de petrecere pentru evenimentele din viața ta! Fie ca este o nuntă, un botez sau o zi de naștere, cu ajutorul Bows and Pies  poți face evenimentul să arate perfect!

poza 6

Ce înseamnă Bows & Pies Design?

Bows and Pies înseamnă creativitate combinată cu determinare. Am început acum un an și jumătate ca o mica afacere, orientată inițial pe partea de design grafic, iar începand cu anul acesta ne-am dezvoltat și pe partea de accesorii de party.

Suntem dedicați 100% acestui business și încercăm să anticipam nevoile clienților fiind la curent cu tot ce se întâmplă în afară.

poza 1
Ce putem găsi pe siteul vostru?

Am încercat să aducem multe dintre produsele după care tânjim atunci când ne uităm pe pinterest, de la BALOANE URIASE, PAIE DE HARTIE, POM POMS, FORME DE CUPCAKES, GHIRLANDE, PROPS, BECULETE, FINGERPRINT TREE (copacelul cu amprente) și multe alte produse care pot fi găsite pe siteul nostru www.bowsandpies.ro. Avem în plan să ne lărgim gama de produse tot în aceeași direcție pentru că vrem să ne diferențiem de ceilalți furnizori de accesorii de party.
Noi, cei de la Bows and Pies, credem foarte mult în ceea ce facem și avem un feed-back pozitiv atât din partea clienților cât și a colaboratorilor noștri, ceea ce ne determină să muncim și mai mult. Bows and Pies o să se dezvolte în mai multe direcții, dar toate la timpul lor. 🙂

poza 2
Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Pe www.bowsandpies.ro se pot atât achiziționa cât și închiria produse. De asemenea avem colaborari cu diverse firme sau persoane fizice și punem la dispoziție produsele noastre pentru diverse evenimente. Ne dorim să lucrăm cu cât mai mulți oameni din domeniu, așa că suntem deschiși la propuneri. La cerere ne putem ocupa chiar noi de decorarea de candybar-uri sau photo booths deoarece dispunem de mijloacele necesare.

poza 3

Din toamna in siteul nostru o sa se dezvolte și partea de design grafic (creare de logouri, layouturi de siteuri etc.) și cea de papetarie, care o să fie orientată în altă direcție decât cea a invitațiilor de nuntă, dar rămâne să intrați și să descoperiți singuri. 🙂

poza 4 poza 5   poza 7

 

 

Contact
BOWS AND PIES
Persoana contactCarmen Mogos
Websitewww.bowsandpies.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/BowsandPiesDesign
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *