Macul la putere! Nuntă cu maci și anemone roșii

May 25, 2015 - Idei pentru nunți faine

Cât de frumoase și firave sunt florile de mac! Așa este și mireasa de astăzi! Plăpândă, gingașă și extrem de frumoasă! Macul  este acea floare fără parfum, dar care parcă ascunde în centrul ei cea mai mare magazie de mirodenii, iuţi şi necunoscute…colorată în roşu aprins, la fel ca şi cea mai frumoasă poveste de iubire.

Macii sunt niște flori foarte frumoase, însă nu rezista prea mult, așa că pentru a păstra tematica nunții tale, le puteți înlocui și cu anemone roșii. Am strâns pentru tine 25 exemple cu decoraţiuni de nuntă cu maci pentru o nuntă cu maci și anemone roșii. Sperăm să te inspire. În legatură cu tortul de nuntă, alege un tort de nuntă cu maci pictați sau maci confectionați din zahăr pentru un efect special și un gust deosebit.

Invitații pentru o nuntă tematică realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele de invitații diferite tematici aici.

invitatii handmade events (1) invitatii handmade events (2)

Invitații pentru o nuntă tematică realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele de invitații diferite tematici aici.

maci-nunta in gradina (1) maci-nunta in gradina (2) maci-nunta in gradina (3) maci-nunta in gradina (4) maci-nunta in gradina (5) maci-nunta in gradina (6) maci-nunta in gradina (7) maci-nunta in gradina (8) maci-nunta in gradina (9) maci-nunta in gradina (10) maci-nunta in gradina (11) maci-nunta in gradina (12) maci-nunta in gradina (13) maci-nunta in gradina (14) maci-nunta in gradina (15) maci-nunta in gradina (16) maci-nunta in gradina (17) maci-nunta in gradina (18) maci-nunta in gradina (19) maci-nunta in gradina (20) maci-nunta in gradina (21) maci-nunta in gradina (22) maci-nunta in gradina (23)    maci-nunta in gradina (25) maci-nunta in gradina (26)

Dacă te pregătești și tu de nuntă, ne bucurăm să venim în ajutorul tău cu sfaturi și idei. Aici, pe nuntă în grădină.ro s-ar putea să găsești informații utile pentru cel mai fericit moment din viața ta. Mulțumim că ne urmărești! [ sursă fotografii 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *