Nuntă cu decoruri din garoafe, frunze verzi, dantelă și panglici de iută

October 5, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu știu pentru câte dintre voi garoafele se numără printre florile preferate, dar pot să vă spun cu inima pe inima că, după pentru mine aceste flori minunate sunt Top 3. Garoafele albe în special au o delicatețe aparte și se pot crea aranjamente deosebite.

garoafe-nunta in gradina (1)

Ador noul trend al nunților: o petrecere cu oameni apropiaţi, într-un cadru relaxat, înconjuraţi de natură, o petrecere de vară familiară, elegantă, fără să fie sobră, ci mai degrabă ca o gură de aer proaspăt. Iar pentru o astfel de atmosferă, propunem o nuntă cu garoafe: decoruri simple, naturale, din garoafe, frunze verzi, dantelă și panglici de iută.

Câteva sfaturi de la noi: Înainte de toate, garoafele sunt mai puțin costisitoare decât alte flori. Într-un buchet sau într-un aranjament floral, garoafele arată extrem de bogate și generoase. Vin într-o gamă variată de culori, extrem de vibrante: mov, roz, roșu, grena, albe, albastre, verzi. Textura lor unica adaugă extra-dimensiune unui buchet sau aranjament. [sursa imagini]

nunta-in gradina (1) nunta-in gradina (2) nunta-in gradina (3) nunta-in gradina (4) nunta-in gradina (5) garoafe-nunta in gradina (2) garoafe-nunta in gradina (3) garoafe-nunta in gradina (4) garoafe-nunta in gradina (5) garoafe-nunta in gradina (6) garoafe-nunta in gradina (7) garoafe-nunta in gradina (8) garoafe-nunta in gradina (9) garoafe-nunta in gradina (10) garoafe-nunta in gradina (11) garoafe-nunta in gradina (12) garoafe-nunta in gradina (13) garoafe-nunta in gradina (14) garoafe-nunta in gradina (15) garoafe-nunta in gradina (16) garoafe-nunta in gradina (17) garoafe-nunta in gradina (18) garoafe-nunta in gradina (19) garoafe-nunta in gradina (20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *