Ținute de mireasă în două piese

March 29, 2018 - Idei pentru nunți faine

Ținute de mireasă în două piese! Când zici ținute de mireasă- inevitabil ai în minte numai rochii de mireasă și când zici două piese – te gândești numai la costume de baie! Cel puțin așa e la mine! 🙂 Ei bine, se poate și poartă și tinute de mireasă relaxate formate din două piese.

Exemplele ce urmează sunt dovada vie că nu trebuie să ne limităm doar la varianta clasică de rochie. Dacă vrem să ieșim un pic din tipare și să ne bucurăm de libertatea de a alege ceea ce ne place fără să avem impresia că facem ceva greșit, ținuta în două piese este perfectă. Piesele pot fi din materiale, țesături complet diferite dar care alături arată ca un întreg, din dantele fine cu mărgele și voaluri diafane.

elefant.ro

Ideale pentru trupurile perfecte, aceste ținute sunt destinate în special pentru nunți pe plajă, lângă valuri și malul mării. La astfel de nunți lejere sunt recomandate picioarele goale, fire de nisip pe piele, adieri de vânt cald și cât mai mult soare să dezmierde chipurile împlinite de atâta dragoste și voie bună! Enjoy! [Sursa pozelor aici]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *