Din nou despre flori și voaluri de mireasă (înflorate) altfel

March 26, 2018 - Idei pentru nunți faine

Stilul boho se potrivește de minune unei firi romantice îndrăgostite de frumos și natură. Și sunt sigură că măcar unei cititoare i se potrivește acest stil, dacă nu majorității- căci altfel nu vă era drag de nuntăîngrădină.ro. Dacă îți place stilul boho, dar și elementele clasice de mireasă, s-ar putea să eziți între a te decide dintre un văl tradițional și o coroană de flori.  Nu-ți face griji – le poți avea pe amândouă! Iată peste 30 de stiluri diferite de coroane de flori și de voaluri de nuntă care sper eu te vor ajuta în a-ți defini propriul stil de nuntă.

Dacă te intrebi de ce am ales din nou acest subiect este că îl iubesc! Un articol despre voaluri fine cu flori naturale am mai scris și aici, însă mi se pare genială idea, tocmai de accea insist să văd cât mai multe mirese nonconformiste! Sunt delicate și pline de senzualitate! La o ținută cu alb din plin merge o pată de culoare dată de florile din voal, astfel încât să simți că paleta cromatică se echilibrează frumos și suav. Iubesc albul și o mireasă este îndreptățită din plin să o poarteăn aceasta minunată zi!

Cu flori pe cap, pe voal , pe trenă voalul poate fi reinterpretat și asta îmi place cel mai mult. De regulă mie îmi place tot ce este ieșit din comun și atunci mi se pare firesc să aleg aceste variante de voaluri. Aceste voaluri pur și simplu uimesc prin frumusețea și delicatețea lor! Dacă rochia de mireasă este una simplă, cu siguranță poți alege un voal decorat cu flori naturale sau din hârtie pentru a surprinde cele mai ample priviri! Pur și simplu, vei vedea că face minuni oricărei ținute și că va atrage toată atenția asupra lui!  [Sursa pozelor aici]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *