În memoria celor care vă privesc din Rai …

May 11, 2015 - Idei pentru nunți faine

Știu că acest articol poate întrista pe unele viitoare mirese care au pierdut pe cineva drag, dar cu toate acestea eu nu vreau sa îndurerez pe nimeni. Pentru că știu că este imposibil să-i uităm pe cei dragi, și că v-ați fi dorit din tot sufletul să vă fie alături, am găsit câteva idei frumoase, de suflet despre cum puteți să-i aveți cu voi pe cei ce nu pot veni, pentru că ...”știm că ar fi fost alături de voi, astăzi, dacă Raiul nu ar fi fost așa departe.”

În memoria celor care vă privesc din Rai, puteți purta cu voi poze cu ei, tip medalion legate de buchetul de mireasă, texte, sau să confectionați panouri cu poze și vorbe dulci de-ale lor. Toate acestea le vor aminti și celorlalți invitați că …” deoarece cineva drag este în Rai, o parte din Rai este la nunta voastră acum”.  [sursa foto]

amintiri-nunta in gradina (2) amintiri-nunta in gradina (3) The groom and the bride with candles. Wedding ceremony in church amintiri-nunta in gradina (5) amintiri-nunta in gradina (6) amintiri-nunta in gradina (7) amintiri-nunta in gradina (8) amintiri-nunta in gradina (9) amintiri-nunta in gradina (10) amintiri-nunta in gradina (11) amintiri-nunta in gradina (16) amintiri-nunta in gradina (1) amintiri-nunta in gradina (12) amintiri-nunta in gradina (13) amintiri-nunta in gradina (14) amintiri-nunta in gradina (15)   amintiri-nunta in gradina (17)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *