Rochii de mireasă diafane– Divine Atelier

March 9, 2015 - De purtat

Fluiditate, frumusețe, rigoare și poezie…aceasta poate fi o descriere sumară a rochiilor de mireasă DIVINE. Rochiile de mireasă DIVINE reflectă viziunea unui stil de viată sofisticat, romantic și dramatic. Rochiile romantice de inspiratie vintage sunt deja o marca a stilului Divine Atelier. Colectia Nostalgia 2015 inspirată de atmosfera anilor 20 ne propune un mix de siluete feminine, simboluri estetice ale acelor fascinanți ani. Seducătoare și nostalgice, misterioase și ambigue, visatoare și inocente, personajele colecției respiră aerul unui stil inconfundabil, prețios și unic, reflectând puterea magnetică a unui timp care a lăsat urme în istoria literaturii și a cinematografiei. Atmosfera colecției se impune prin țesăturile folosite – mătăsuri vaporoase, tull-uri de mătase fluide, broderii vintage, dantele de o frumusețe senzorială nemaipomentă. Accesoriile de perle și pene sunt un adevarat passepartout pentru acest tablou.
Linii fluide, vaporoase, rochii încorporând dantele ce surprind imponderabilul, drapaje dinamice de tull-uri, broderii de dantele dispuse în imagini unice reformulează stilul atelierului creând o poveste, o poveste în care Divine Atelier crede.

nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (1)

Învăluite în cele mai fine și rafinate dantele, plutind aproape eteric în voaluri de mousseline.
și suprapuneri de tulle de mătase, accesorizate spectaculos, personajele colecției sunt simboluri estetice ale romantismului. Aspectul diafan si funda din voal de matase ii creeaza un aer copilaresc si romantic. Aceste rochii de mireasa sunt o alegere perfecta pentru o zi calduroasa de vara!

nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (2) nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (3) nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (4) nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (5) nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (6) nig-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier (7)

Contact
Divine Atelier
Persoana contactDivine Atelier
Websitewww.divine.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/divine.ro
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *