Rochia de mireasă – White Lady, Piatra Neamț

March 9, 2014 - De purtat

Ne place atmosfera de dinainte de nuntă: alegerea rochiei de mireasa, alegerea invitațiilor, discuții despre aranjamentele florale…toate aceste pregătiri pe unii îi sperie, dar pe noi (privind din exterior) ne încântă foarte tare! Că tot ne dorim să vă prezentăm cât mai multe idei despre nuntă, am găsit un magazin de rochii pe care vi-l recomandam cu drag să-l vizitați, poate vă gasiți rochia de mireasă mult visată: White Lady! Am foarte multe prietene care și-au luat rochia de mireasă de la ei, și au fost foarte încântate! Sunt foarte multe modele, atât în magazin cât și pe site, trebuie să mergi acolo să le probezi, iar eu îți voi garanta ca nu ai bătut drumul degeaba!

white lady_piatra Neamt (2)

Trebuie să privești cu calm și din timp pentru a nu intra în panică. Astăzi vom vorbi despre rochii de mireasă marca White Lady. White Lady  este o firma  născută în Piatra Neamt, dar îi găsești peste tot în tara: Arad, Bucuresti, Braila, Focsani, Constanta, Cluj ( pentru a nu omite vreun oraș, gasești aici lista lor de magazine)

white lady_piatra Neamt (3)

Cum te gândești să arate rochia ta de mireasă? Dacă nu știi încă, îți dăm noi câteva sfaturi: trebuie să fie confortabilă,ușoară,  să-ți evidențieze cele mai bune trăsături. Fie că îţi doreşti o rochie clasică, elegantă, unicat sau excentrică, la White Lady o poţi alege dintr-o mare diversitate de modele.

white lady_piatra Neamt (4)

Bucură-te de confort, naturalețe și relaxare în ziua nunții! Descoperă acum Rochii de Mireasă Colecția 2015, cu cele mai frumoase rochii de mireasă marca White Lady. În magazinul White Lady gasești atât rochii de mireasă cât și de ocazie. Pentru ziua specială a vietii tale White Lady îți propune rochii de mireasă rafinate și create cu delicatețe pentru o mireasă specială!

white lady_piatra Neamt (5) white lady_piatra Neamt (6) white lady_piatra Neamt (1) white lady_piatra Neamt (7) white lady_piatra Neamt (8) white lady_piatra Neamt (9)

Comments

  1. Mariana says:

    Rochiile sunt frumoasa, dar personalul este ultra-mega arogant si nici nu-ti acorda atentie. Sa te fereasca D-zeu sa ai de modificat ceva la rochie! O sa te tina cu saptamanile si o sa-ti trimita rochia nemodificata! Uitati de White-Lady dragele mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *