Pentru nunți toamna: decorațiuni de nuntă cu tematica vinului

May 12, 2015 - Idei pentru nunți faine

 Iarba coaptă strălucește, ea se clatină la vînt, Și-a ei umbră lin se mișcă în dungi negre pe pămînt… Aceasta este imaginea care îmi inspiră frumusețea unei zile de toamnă, în grădină, plină cu oameni frumoși ce s-au adunat să sărbătorească fericirea proaspeților lor prieteni, deveniți soț și soție.

vin struguri-nunta in gradina (2)

După vară, toamna este anotimpul în care se desfășoară cele mai multe nunți. E lesne de înțeles și de ce: vremea este frumoasă, iar soarele nu ne mai topește cu căldura lui, întreagă natură se colorează în nuanțe minunate, romantice, fructele încep a da în copt, iar vinul nici nu a apucat să se limpezească  în butoaie. O nuntă ce are ca temă toamna este o idee originala, elegantă (prin simplitate), care sigur va fi pe placul vostru și al invitaților. Dacă nunta ta are loc toamna, în anotimpul belșugului și al vinului de ce să nu alegi nunta cu o tematică legată de vin? Cum am mai spus de multe ori, trebuie doar să îți alegi o temă de nuntă și apoi ideile vin de la sine.

nunta in gradina-tema vin (2)

Pentru astăzi ne-am gândit să vă oferim câteva idei de decor și mărturii de nuntă specifice anotimpului ruginiu. Nu-i greu deloc, iar materiale se găsesc din belșug: frunze, flori, ramuri, dovleci, seminte, fructe, castane, măceșe etc. Inspira-te din culorile vinului pentru a alege paleta coloristică a localului. Poți alege bordo pe care să-l combini cu alb sau verde, poti alege galben Chardonnay care se potrivește perfect cu verde si maro, dar și diferite nuanțe de roșu sau chiar marsala, culoarea anului 2015. Butoaie vechi de vin, sticle de vin, dopuri de plută, toate acestea pot face parte din decorul de nuntă. Puteți de asemenea să accesorizați paharele de vin cu petale de trandafiri sau zmeură încorporate în cuburile de gheață ( vezi aici mai multe exemple: Nuntă în grădină cu băuturi fine și cuburi de gheață cu flori și fructe ). Sunt atât de multe idei frumoase! Tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați inspirația să zboare liberă.

Vă invităm să descoperiți decorațiunile de nuntă cu tematica vinului pe care le-am adunat special pentru voi. [sursă fotografii aici] vin-nunta in gradina (6)

Invitație în ton cu tematica nunții tale creată de Handmade Events

invitatie nunta vintage_ hme

fall vineyard elopement inspiration by sarahlyn.com

Dacă nu știi ce vin să alegi, te-ar putea ajuta acest articol. Vei găsi doar soiuri speciale pentru momente speciale!

vin struguri-nunta in gradina (5) vin struguri-nunta in gradina (3) vin struguri-nunta in gradina (1) vin struguri-nunta in gradina (6) vin struguri-nunta in gradina (7) vin struguri-nunta in gradina (8)   vin-nunta in gradina (9) vin-nunta in gradina (2) vin-nunta in gradina (3) nunta in gradina-tema vin (1) vin-nunta in gradina (4) vin struguri-nunta in gradina (4) vin-nunta in gradina (5)   vin-nunta in gradina (7) vin-nunta in gradina (8) vin-nunta in gradina (1) vin-nunta in gradina (10) vin-nunta in gradina (11) vin-nunta in gradina (12)   vin-nunta in gradina (14) vin-nunta in gradina (15) vin-nunta in gradina (16)    c.pelland photography www.tonyajoy.com vin-nunta in gradina (17) vin-nunta in gradina (18) Alexander Morozov vin-nunta in gradina (20)    vin-nunta in gradina (23)    vin-nunta in gradina (26) vin-nunta in gradina (29)   vin-nunta in gradina (27) vin-nunta in gradina (24) vin-nunta in gradina (28)   vin-nunta in gradina (35) vin-nunta in gradina (25) vin-nunta in gradina (32) vin-nunta in gradina (36) vin-nunta in gradina (31)   vin-nunta in gradina (33) vin-nunta in gradina (34)    vin-nunta in gradina (30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *