Marsala- culoarea perfectă pentru o nuntă toamna

July 31, 2015 - Idei pentru nunți faine

Marsala- culoarea perfectă pentru o nuntă toamna, cu vin rosu proaspăt scos din butoaie, cu prune, struguri din belșug pe mese, cu flori în toate nuanțele de grena, mov, roșu. O imagine de basm ce conturează întregul eveniment. Nu știu de ce Marsala este culoarea anului 2015, căci eu o văd perfectă pentru toamna lui 2015 ( și toate care vor veni). Primavara e anotimpul culorilor pastelate, vara culorilor vesele, vii, iar toamna și iarna culorilor închise, pătrunzătoare, contrastante.

Iubesc culorile tari, iar marsala e o culoare vie, expresivă ce dă viață oricărui aranjament. Se potrivește perfect cu verde sau auriu. Mai jos, ți-am pregătit câteva idei ce au ca scop să te inspire în alegerea decorurilor de nuntă.  Enjoy! [sursă imagini]

Ți-ar putea fi util și: Pentru nunți toamna: decorațiuni de nuntă cu tematica vinului

marsala-nunta in gradina (1)   marsala-nunta in gradina (2) marsala-nunta in gradina (3) marsala-nunta in gradina (4) marsala-nunta in gradina (5) marsala-nunta in gradina (6) marsala-nunta in gradina (7) marsala-nunta in gradina (8)   marsala-nunta in gradina (9) marsala-nunta in gradina (10) marsala-nunta in gradina (11) marsala-nunta in gradina (12) marsala-nunta in gradina (13)   marsala-nunta in gradina (14) marsala-nunta in gradina (15)   marsala-nunta in gradina (16) marsala-nunta in gradina (17) marsala-nunta in gradina (18) marsala-nunta in gradina (19) marsala-nunta in gradina (20)   marsala-nunta in gradina (21)   marsala-nunta in gradina (22) marsala-nunta in gradina (23) marsala-nunta in gradina (24) marsala-nunta in gradina (25) marsala-nunta in gradina (26) marsala-nunta in gradina (27) marsala-nunta in gradina (28) marsala-nunta in gradina (29) marsala-nunta in gradina (30) marsala-nunta in gradina (31) marsala-nunta in gradina (32) marsala-nunta in gradina (33) marsala-nunta in gradina (34) marsala-nunta in gradina (35) marsala-nunta in gradina (36)   marsala-nunta in gradina (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *