O nuntă de toamnă cu decoruri fine din frunze

July 30, 2015 - Idei pentru nunți faine

Vă povesteam acum două zile despre cum să îți decorezi o nuntă de toamnă cu mere– un decor simplu și frumos ce umple mese, sufletele și ochii de culoare și naturalețe. Astăzi mai adăugăm în tolba burdușită cu idei decoruri fine din frunze. Sper să vă placă!

frunze-nunta in gradina (1)

Alege pentru o nuntă de toamnă decoruri fine din frunze! Este o variantă deosebită, aproape la îndemâna oricui. Simplu, dar nu simplist! Din totdeauna decorurile simple au fost, sunt și vor fi pe placul meu. Din fericire, acum au încetat să mai fie percepute ca “prea simple”, și să fie regăsite tot mai des. De fapt cel mai mult mă fascinează că din câteva lucruri aparent banale pot iesi niște chestii wow! De obicei oamenii creativi iubesc lucrurile simple, pentru că tocmai ele îți deschid mult mai multe posibilități de decorare. Înainte de a vedea produsul, ei apreciază cum dintr-un lucru atât de mărunt au ieșit așa minunății. Este bine de știut și apreciat faptul că atunci când plătim un designer, decorator, wedding planner, orice (în special un om plin de idei) plătim pe lângă produsul în sine orele de muncă și creație care l-au adus până în punctul respectiv. Așa că, niște banale frunze pot valora mai mult decât te aștepți, dar eu zic că merită!

frunze-nunta in gradina (2)

Dacă organizezi o nuntă de toamnă, niște frunze culese din pădure, pictate, pe post de place-carduri la mese, decoruri pentru masa de candybar se potrivesc perfect cu tematica evenimentului. Astăzi am strâns idei pentru Decoruri din frunze pentru o nuntă de toamnă. Așadar, postul ce urmeaza este pentru mâini și minți iscusite! 🙂 Enjoy! [sursă imagini]

frunze-nunta in gradina (3) frunze-nunta in gradina (4) frunze-nunta in gradina (5) frunze-nunta in gradina (6) frunze-nunta in gradina (7) frunze-nunta in gradina (8) frunze-nunta in gradina (9) frunze-nunta in gradina (10) frunze-nunta in gradina (11) frunze-nunta in gradina (12) frunze-nunta in gradina (13) frunze-nunta in gradina (14) frunze-nunta in gradina (15) frunze-nunta in gradina (16) DIY with the Sweetest Occasion DIY with the Sweetest Occasion frunze-nunta in gradina (19) frunze-nunta in gradina (20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *