Nunți cu macarons în toate formele și culorile

June 30, 2016 - Idei pentru nunți faine

Cine nu și-ar dori la nuntă aceste bezele fine si delicat colorate numite macarons? Pot face parte din candy barul de nuntă sau pot fi “la piece de resistance” a serii decorate în mii de feluri. Îi poți personaliza dupa tema nunții tale. Fiind extrem de versatili îi vei intalni în diferite formele, arome și culorile.

În imaginile ce urmează te invităm să te lași inspirat de frumusețile și creativitatea unor adevarați cofetari și fotografi ce au făcut aceste minunații. Enjoy! [sursă imagini]

macarons nunta in gradina (1) macarons nunta in gradina (2)

SONY DSC

SONY DSC

macarons nunta in gradina (4) macarons nunta in gradina (5) macarons nunta in gradina (6) macarons nunta in gradina (7) macarons nunta in gradina (8) macarons nunta in gradina (9) macarons nunta in gradina (10) macarons nunta in gradina (11) macarons nunta in gradina (12) macarons nunta in gradina (13) macarons nunta in gradina (14) macarons nunta in gradina (15) macarons nunta in gradina (16) macarons nunta in gradina (17) macarons nunta in gradina (18) macarons nunta in gradina (19) macarons nunta in gradina (20)

Dacă ți-a plăcut ce ai găsit aici, articolul O nuntă plină de culoare cu tort din macarons te-ar putea ajuta în alegerea tortului de nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *