O nuntă plină de culoare cu tort din macarons

August 11, 2015 - Idei pentru nunți faine

Se știe că bezelele macarons sunt pline de culoare și că toti invitații roiesc în jurul lor atunci când sunt observate ( la cât de colorate sunt, e imposibil să le ratezi 🙂 ). Dacă îți dorești un eveniment cu tema culoarea, atunci un tort (supra)etajat cu macarons este un must!

Pentru o nuntă plină de culoare îți propunem un tort din macarons, iar dacă fiecare invitat are (măcar) câte un macarons, atunci toată lumea va fi vor fi cu adevarat mulțumită. Bezelele macarons dau viață oricarui decor. Torturile de nuntă pot fi decorate integral cu bezele macarons. Sunt atât de rafinate și delicate, încât pot împlini orice decor ați alege.  Am strâns pentru tine câteva idei tare faine despre cum poți avea la nunta ta un tort din macarons. Toate sunt apetisante, colorate, atrăgătoare. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!  Enjoy! [sursă imagini]

nunta in gradina cu macarons (1) nunta in gradina cu macarons (1) nunta in gradina cu macarons (2) nunta in gradina cu macarons (3)   nunta in gradina cu macarons (5) nunta in gradina cu macarons (6) nunta in gradina cu macarons (7)

Kate Webber | Snippet & Ink

Kate Webber | Snippet & Ink

nunta in gradina cu macarons (9) nunta in gradina cu macarons (10) nunta in gradina cu macarons (11) nunta in gradina cu macarons (12) nunta in gradina cu macarons (13) nunta in gradina cu macarons (14) nunta in gradina cu macarons (15) nunta in gradina cu macarons (16) nunta in gradina cu macarons (17) nunta in gradina cu macarons (18) nunta in gradina cu macarons (19) nunta in gradina cu macarons (20) nunta in gradina cu macarons (21) nunta in gradina cu macarons (22) nunta in gradina cu macarons (23) nunta in gradina cu macarons (24) nunta in gradina cu macarons (25) nunta in gradina cu macarons (26) nunta in gradina cu macarons (27) nunta in gradina cu macarons (28) nunta in gradina cu macarons (29) nunta in gradina cu macarons (30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *