It’s mint to be! Nuntă în culoarea verde mentă

July 23, 2015 - Idei pentru nunți faine

O nuntă în culoarea verde mentă este ca o  adiere ușoară de vânt, răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară.

Astăzi vă voi prezenta o culoare pe care o ador: culoarea verde mentă. Fresh, de vară, această culoare merge perfect în combinații fine cu piersică, corai sau roz, iar dacă dorești ceva mai elegant, alăturarea de auriu poate da naștere unor aranjamente sofisticate, pentru nunți (la fel de relaxate ) cu un strop de glamour. Dacă îți plac nunțile simple, stilate sfatul meu este să alegi tortul de nuntă, buchetul miresei, accente pentru rochia de mireasă, bijuterii sau mărturiile de nuntă în culoarea verde mentă. Fie că este folosită ca accent sau culoare dominantă, aceasta culoare delicată evocă un sentiment de pace și natură, perfect pentru o ceremonie de nuntă romantică.

Pentru un plus de quelque chose ai putea avea și un bar de limonadă cu mentă. ( Am vorbit aici despre cum și în câte feluri ar putea fi: Limonade Bar pentru nunțile de vară, în grădină)

Verdele mentă vă aduce prospețime, energie și fericire zilei tale de vis. V-am mai prezentat cu puțin timp în urmă inspirație pentru nuntă corai cu inserții de verde mentă și roz, însă astăzi vorbim exclusiv despre tortul de nuntă!

torturi menta (18)

Fie că optezi pentru machetă  de tort ( doar cu ultimul etaj comestibil) sau tort clasic, alege un tort de nuntă cu decoruri cât mai naturale: simple, discrete, rafinate. Aceasta culoare estivală e atât de fină, încât se potrivește perfect și celor mai pretențioase nunți. Vă invit să vedeți  propunerile mele despre cum aș vedea un tort de nuntă având ca tematică de nuntă culoarea verde mentă.

Pentru cine își dorește sau își pregătește o nuntă în grădină, sunt sigură că toate aceste variante o vor inspira. [sursă imagini]

Enjoy the summer & nuntă în grădină! 🙂

torturi menta (17) torturi menta (16) torturi menta (15) torturi menta (14) torturi menta (13) torturi menta (12) torturi menta (11) torturi menta (10) torturi menta (9) torturi menta (8) torturi menta (7) torturi menta (6) torturi menta (5) torturi menta (4) torturi menta (3) torturi menta (2) torturi menta (1) s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *