Pentru o nuntă romantică în grădină: porumbei, colivii pline cu flori și lumânări

May 15, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu aveți idee cât de frumoase, simple, romantice, naturale pot fi nunțile în grădină. Nu avem nevoie de cristale, accesorii glam ca să ne simțim în al 9 -lea cer. Bucuria ce radiază pe chipul invitaților este ceea ce îi face cei mai fericiti pe miri. Astăzi am ales o temă romantică, la moda, un pic vintage care se potrivește perfect nunților în aer liber. Așadar, pentru romanticii incurabili dintre noi avem colivii pline cu flori, porumbei, lumânări și bineînțeles multă muzică bună în surdină, desigur pentru momentele liniștite ale nunții atunci când invitații “socializează” 🙂 . Trebuie să avem și astfel de momente, pentru că altfel nu am mai rezista până dimineață, nu-i așa?

porumbei-nunta in gradina (1)

Accesoriile ce pot fi adăugate pe lângă porumbei, colivii pline cu flori și lumânări sunt: crenguțe de copaci vopsite sau nu, porumbei din hârtie atârnați, căsuțe de păsări în miniatură- merg perfect și ca mărturii de nuntă, cuiburi din nuiele umplite cu ouă albe de ciocolată. Toate acestea aranjate într-un mod chic și elegant dau o atmosferă de poveste întregului eveniment.

porumbei-nunta in gradina (2) porumbei-nunta in gradina (3) porumbei-nunta in gradina (4) porumbei-nunta in gradina (5) porumbei-nunta in gradina (6) porumbei-nunta in gradina (7) porumbei-nunta in gradina (8) porumbei-nunta in gradina (9) porumbei-nunta in gradina (10) porumbei-nunta in gradina (11) porumbei-nunta in gradina (12) porumbei-nunta in gradina (13) porumbei-nunta in gradina (14) porumbei-nunta in gradina (15) porumbei-nunta in gradina (16) porumbei-nunta in gradina (17) porumbei-nunta in gradina (18) porumbei-nunta in gradina (19) porumbei-nunta in gradina (20) porumbei-nunta in gradina (21) porumbei-nunta in gradina (22) porumbei-nunta in gradina (23) porumbei-nunta in gradina (24) porumbei-nunta in gradina (25) porumbei-nunta in gradina (26)

Daca ești o fire romantică sau pur și simplu iubitoare de păsări și de natură, poți alege fără grijă această temă. Este un punct de plecare, de unde puteți croșeta idei noi. Succes! Să aveți un weekend minunat! [sursă fotografii: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14, 15].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *