Limanul Resort- un loc creat din dragoste pentru spiritul neîmblânzit și traditional al zonei, Chilia Veche, Tulcea

July 4, 2016 - Locuri de petrecut

Pentru cei care iubesc delta, marea, Limanul Resort este locul perfect de a petrece alături de oamenii dragi! Iata de ce astăzi vă invitam pe bratul de nord al Deltei, in cea mai pitoreasca si mai incarcata de istorie asezare a acestuia, Chilia Veche. Bun venit la Limanul Resort, un loc unic ce combină cu bun gust simplitatea relaxarii cu emoțiile aventurii, arhitectura tradițională cu gândirea sustenabilă și ospitalitatea de înaltă clasă cu facilități de vacanță accesibile în peisajul natural pur și neîmblânzit din Delta Dunarii. Limanul Resort se afla în Chilia Veche, din judetul Tulcea.

Creat din dragoste pentru spiritul neîmblânzit și traditional al zonei, pentru zâmbetele ospeților și pentru elementele naturii, Limanul Resort își propune să vă reconecteze sufletul la natura și să vă retrezească spiritul, în timp ce vă oferă răsfăț și relaxare trupului.

Cu o firmă de catering și un DJ se pot face evenimente tare faine în cele mai spectaculoase locații, iar invitații îți vor mulțumi pentru asta!

Limanul Resort-nig (1) Limanul Resort-nig (2) Limanul Resort-nig (3) Limanul Resort-nig (4) Limanul Resort-nig (5) Limanul Resort-nig (6) Limanul Resort-nig (7) Limanul Resort-nig (8) Limanul Resort-nig (9) Limanul Resort-nig (10) Limanul Resort-nig (11) Limanul Resort-nig (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *