Gradina Rustica- un loc plin de relaxare aproape de București

June 15, 2021 - Locuri de petrecut

La Gradina Rustica se organizeaza evenimente memorabile intr-un spatiu de poveste: linistit, verde si umbros. Ocaziile speciale se celebreaza in mijlocul naturii, cu acces la multiple facilitati si zone de relaxare. Vegetatia bogata, casuta din copac, locul de joaca si activitatile variate creeaza contextul ideal pentru relaxare, cunoastere si distractie.  Un loc ideal pentru relaxare alaturi de familie si prieteni, ratacit in natura, dar aproape de Bucuresti.

Gradina Rustica este amenajat cu spirit creativ si dragoste pentru frumos , pefect pentru evenimente in aer liber, fie ele nunti, botezuri sau diferite aniversari.

Incepand cu sezonul 2021, portofoliul de activitati se extinde datorita terasei acoperite, cu suprafata de 400 mp, ce va fi finalizata in lunile aprilie-mai. Avand acest spatiu la dispozitie, vor putea gazdui evenimente private de zi (nunti, botezuri, aniversari, petreceri pentru copii, serbari si banchete) precum si evenimente sau initiative din sfera corporate (mobilizarea echipei pentru a lucra o zi in natura, team building-uri, sedinte off-site, petreceri de firma). Afla aici povestea gradinii si rezervati data pentru un evenimnet de neuitat.

Bun venit in Gradina Rustica!

Simti nevoia unei iesiri in natura intr-un cadru feeric? Vegetatia bogata, activitatile variate, casuta din copac si elementele creative de decor construiesc contextul ideal pentru cunoastere, distractie si relaxare.

Ce iti ofera  Gradina Rustica

Un domeniu impadurit cu suprafata de 9000 mp, cu loc de joaca si multiple zone de relaxare.

Date de contact >

Str. Medeanu, nr 225, sat Balteni, comuna Contesti, jud. Dambovita

Telefon: +40 724 518 423

Email: contact@gradinarustica.ro

 

sursa photo> facebook  si gradinarustica.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *