Nuntă rustică cu floarea Soarelui, spice de grâu și alte flori de câmp

May 20, 2015 - Idei pentru nunți faine

Îți dorești o nuntă rustică cu floarea Soarelui, spice de grâu și alte flori de câmp? Pentru astăzi îți prezentăm  câteva idei simple potrivite perfect unei nunți de vară, având în prim-plan Floarea Soarelui. Este o tematică perfectă dacă alegi ca nunta ta să fie în aer liber, în grădină sau chiar la marginea unui câmp. Mai ai nevoie de câțiva baloți de paie, și atmosfera este completă.

Invitații rustice potrivite perfect pentru o nuntă rustica realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele de invitații diferite tematici aici.

invitatii rustice HM

Știm, este destul de greu să poți organiza o nuntă in the middle of nowhere, dar avem multe idei frumoase care se potrivesc și în spații mai restrânse. Enjoy!

floarea soarelui-nunta in gradina (2) floarea soarelui-nunta in gradina (5)   floarea soarelui-nunta in gradina (7) floarea soarelui-nunta in gradina (6) floarea soarelui-nunta in gradina (3) floarea soarelui-nunta in gradina (8) floarea soarelui-nunta in gradina (13) floarea soarelui-nunta in gradina (15) floarea soarelui-nunta in gradina (9) floarea soarelui-nunta in gradina (10) floarea soarelui-nunta in gradina (11) floarea soarelui-nunta in gradina (12) floarea soarelui-nunta in gradina (19) floarea soarelui-nunta in gradina (14)   floarea soarelui-nunta in gradina (16) floarea soarelui-nunta in gradina (17) floarea soarelui-nunta in gradina (18)    floarea soarelui-nunta in gradina (20) floarea soarelui-nunta in gradina (21) floarea soarelui-nunta in gradina (22) floarea soarelui-nunta in gradina (23)   floarea soarelui-nunta in gradina (24) floarea soarelui-nunta in gradina (25) floarea soarelui-nunta in gradina (26) floarea soarelui-nunta in gradina (27) floarea soarelui-nunta in gradina (28)   floarea soarelui-nunta in gradina (30) floarea soarelui-nunta in gradina (31) floarea soarelui-nunta in gradina (32) floarea soarelui-nunta in gradina (33) floarea soarelui-nunta in gradina (34) floarea soarelui-nunta in gradina (35) floarea soarelui-nunta in gradina (36) floarea soarelui-nunta in gradina (1)

Este o tematică simplă și de suflet! [sursa fotografii aici].

 

Comments

  1. irina says:

    supperb ,o idee superba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *