Decoruri din macrame pentru nunta- Pur si simplu wow!

March 12, 2019 - Idei pentru nunți faine

Aceste decoruri din ata imi dovedesc inca o data ca lucrurile swimple sunt cele mai faine, (sper eu si cele mai cautate). Poti face decoruri wow dintr0un ghem de ata ceea ce mi se pare cu adevarat mare lucru, mai ales ca mjulte din detaliile de la nunta pot fi mega scumpe si sa treaca neobservate de catre invitati. Macar asa stii ca nu te costa o avere, dar efectul e wow! Iar de poze… nu mai spun ce faine ies, cu un pic de soare- un joc de umbre si lumini pe care orice fotograf il cauta in pozele sale.

Daca iubesti natura, lucurile simple si de efect iti propun decoruri din macrame pentru scaunele voastre ( ale mirilor), o arcada boema cu ceva flori si cateva impletituri din ata de macarame, si nu in ultimul rand mult poti adauga si pe mese, la placecarduri sau la marturii noduri din macrame – ce semnifica stransa legatura a dragostei voastre.

M-am indragostit iremediabil de aceste decoruri din macrame. Imi plac la nebunie alaturi de plante verzi, iedere sau alte plante cataratoare. Va rog, dati timpul inapoi, vreau si eu la nunta mea asa ceva! 🙂 [sursa poze]

Nu pot sa nu remarc cat de frumoase sunt aceste perdele diafane din fire de macrame si cat de bine dau in orice context. Sunt pline de efect. Iar treaba cea mai faina e, ca dupa eveniment o poti folosi drept decor in camera matrimoniala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *