Castiga un loc ca furnizor la targul de nunti The Wedding Market!

March 12, 2019 - Locuri de petrecut

Asa cum v-am obisnuit de cativa ani incoace, suntem bucurosi sa fim printre cei selectionati a fi parteneri media unuia dintre cele mai frumoase targuri de nunti de la noi din tara. The Wedding Market a ajuns la editia a V-a la  si este tinut ca de fiecare data intr-un loc magic, unde se nasc numai povesti frumoase: The Wedding House.  [ Vezi aici povestea acestei casute minunate pe care am prezentat-o pe siteul nuntaingradina.ro inca de la inceputul calatoriei noastre in lumea ideilor si a decorurilor wow de nunta si nu numai. ]

Ediția a 5-a va avea loc duminică, 5 mai 2019, între orele 12-7PM, la The  Wedding House. Organizatorii evenimentului – promit să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să le ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.
Fie că sunteți viitori miri în căutarea unor idei non-conformiste pentru o nuntă in grădină sau pur și simplu vreți să vă bucurați de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, sunteți invitați să participați la o escapadă de o zi în mijlocul naturii. Furnizorii care doresc să participle la eveniment in calitate de expozanti și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul www.theweddingmarket.ro pana la data de 31 martie.

Concurs: Pentru ediția de anul acesta Alina pregătit un concurs prin care va încurajeaza să aduceti la targ furnizori pasionați care să se alinieze valorilor The Wedding House. Vei avea astfel ocazia de a câștiga simpatica sacoșă din imagine, ilustrată by the lovely Mura , iar furnizorul #newentry propus de tine va fi premiat cu un stand gratuit la evenimentul mult asteptat, The weeding Market.

Daca vrei sa vezi cum s-a distrat lumea in anii trecuti, aici ai un rezumat in imaginii pentru toate cele care au fost pana in prezent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *