Alege un cadou special! Genți din iută pentru meleaguri urbane de la Chlor

March 10, 2017 - Cadouri

Chlor este un brand ce reflectă pasiunea pentru tradițiile românești împodobite cu motive decorative ce poartă până în zilele noastre o armonie, un echilibru și o semnificatie spirituală transmise și păstrate de-a lungul timpului. Chlor a aparut din dorința de a aduce în contextul vieții urbane de astăzi produse ce vorbesc despre tradițiile, datinile și cultura românească și sunt realizate manual, cu dragoste și pasiune, la fel ca în vremurile vechi.

Produsele Chlor – genți, plicuri, portmonee, huse, sunt realizate manual folosind aceleași materiale și tehnici urmate de strămoșii noștri, iar motivele tradiționale sunt culese din toată țara. Echipa Chlor crează produse unice ornate cu motive tradiționale românești care își au originile în vremurile dacilor și spun povestea celei ce le poartă. Motivele populare folosite sunt pline de simbolistică – „crucita” apară de rele, de deochi și de vraji, iar rombul, floarea și cercul toate aduc armonie, bucurie și liniște în sufletul celei ce le poarta.

Alege un cadou special! Genți inspirate din folclor pentru meleaguri urbane de la Chlor

Pornind de la traista tradițională Chlor a creat o gamă de genți adaptate tiparelor urbane pentru a te însoți în călătoriile și aventurile de zi cu zi. Plicuri din iută organică împodobită cu grijă și pricepere cu motive din folclor sunt perfecte pentru a-ți completă stilul urban chic.

Cromatica motivelor tradiționale românești se caracterizează prin prospețime și armonie. Semnificația culorilor folosite pentru brodarea cusăturilor tradiționale românești este plină de însemnatate și transmisă din generație în generație, până în prezent. În prima colecție, gențile și plicurile cu motive tradiționale românești adună laolaltă o multitudine de culori ce spun povestea celei ce le poartă.

Gențile Chlor reprezintă un manifest pentru întoarcerea la tradiții și integrarea acestora în viață de zi cu zi, deoarece frumusețea lor străbate veacurile și se împletește armonios cu stilul urban. Motivele tradiționale românești sunt o expresie a geniului poporului nostru, păstrate mai bine de 2000 de ani, pe care trebuie să avem grijă să le lăsăm generației următoare așa cum le-am moștenit.

Dacă dorești să comanzi produselor lor, îi găsești pe siteul www.chlor.ro sau pe facebook. Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *