Designul floral marca enRose însuflețește și sensibilizează orice spațiu

March 10, 2017 - Flori

enRose e mai mult decât o poveste. E o stare, un stil, o experiență, toate acestea regăsite în conceptele de design floral și de eveniment.

Ca un partener de încredere, enRose îți este alături și caută să te cunoască cât mai bine, oferindu-ți consultanță și servicii personalizate de calitate incontestabilă pentru cele mai importante evenimente din viața ta.

Designul floral marca enRose însuflețește și sensibilizează orice spațiu prin îmbinarea de forme, finisaje și nuanțe, în buchete sau aranjamente florale adaptate dorințelor tale. Și pentru că ne dorim să fim mai aproape de tine, dăruindu-ți un strop de prospețime și culoare în fiecare zi a vieții tale, îți poți comanda preferatele direct din Online Shop.

Un alt element important țesut în jurul enRose este designul de eveniment, care presupune integrarea meticuloasă a elementelor din povestea ta într-un concept inedit. enRose este alături de tine pentru a da naștere unor ocazii speciale, luând în considerare toți factorii care dau farmec unui eveniment.

Sectiunea de Inchirieri a fost special conceputa pentru a aduce mai aproape de tine colectia enRose in continua extindere de vase de sticla si de portelan, de suporti si sfesnice de lumanari, obiecte de mobilier noi sau vintage, paravane, felinare, colivii si cate si mai cate. Denumite deja usual props, colectia este completata de mici elemente personalizate cu mesaje pentru a face sesiunea foto si mai distractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *