Rochii din voal de mătase naturală cu broderii asortate by Demetria

December 3, 2015 - De purtat

Demetria este un atelier de creatie unicate, nu este o fabrica cu productie in serie si stocuri de produse. Articolele prezentate pe pagina noastra sunt realizate la comanda.

Inspirate din portul popular, toate creațiile pe care le găsești la Demetria sunt cu adevărat speciale.

Mihaela-Iuliana Dumitrescu este creatoarea Demetria: “Îmi plac foarte mult motivele ornamentale românești cusute în punct de cruciuliță, culorile vibrante și croielile simple, inspirate din portul nostru popular. În atelierul meu din București folosim programele, mașinile și utilajele moderne de brodat, dar realizam și cusături manuale și accesorii crosetate sau împletite. Facem cu mult drag hăinuțe pentru bebeluși, copii, adolescenți, mămici și tătici, inspirate din veșmintele tradiționale românești”

Ia romaneasca-nunta in gradina (3)

* Rochia din voal de matase naturala cu broderii asortate, se lucreaza la comanda, in culorile si cu broderiile care va plac. Preturi: Rochita scurta 1200 lei, Rochita midi 1300 lei, Rochita lunga 1500 lei. Daca doriti sa comandati, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea “Cum comand“, iar apoi ne puteti scrie un mail la office@demetria.ro.

Ia romaneasca-nunta in gradina (9) Ia romaneasca-nunta in gradina (11) Ia romaneasca-nunta in gradina (12) Ia romaneasca-nunta in gradina (13) Ia romaneasca-nunta in gradina (14) Ia romaneasca-nunta in gradina (18) Ia romaneasca-nunta in gradina (19) Ia romaneasca-nunta in gradina (20) Ia romaneasca-nunta in gradina (21) Ia romaneasca-nunta in gradina (22) Ia romaneasca-nunta in gradina (23) Ia romaneasca-nunta in gradina (24) Ia romaneasca-nunta in gradina (25) Ia romaneasca-nunta in gradina (26)        Ia romaneasca-nunta in gradina-poze (19)   Ia romaneasca-nunta in gradina-poze (21) Ia romaneasca-nunta in gradina-poze (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *