Descoperă noua colecție IIANA- straie românești moderne

September 7, 2016 - De purtat

Straiele romanești IIANA sunt creații inspirate din portul popular, realizate exclusiv în atelierul propriu și sunt comercializate doar în magazinul IIANA, în colecții limitate pentru fiecare sezon. Iiana iti pune la dispozitie haine romanesti traditionale handmade in Romania 100%. Modelele sunt realizate cu finisaje migăloase, preluând elemente din portul popular: croieli, materiale țesute manual, îmbinate cu stofe de lână premium.

Portul nostru popular este, și va fi o sursă inestimabilă de inspirație, raportul dintre elementele tradiționale și inovație îți dovedește actualitatea deplină în condițiile schimbărilor în modă pe plan internațional.

Hainele IIANA chiar sunt produse în editii limitate, un numar fix din fiecare model, pentru fiecare mărime. Modelele nu se repetă de la an la an, iar colecțiile sunt schimbate de fiecare dată anual. Dacă doriți să probați sau să vedeți calitatea materialelor vă invităm să le faceți o vizită la sediul din strada Bucuresti, Sector 4, Piata Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13, București.

iiana nunta in gradina (1) iiana nunta in gradina (2) iiana nunta in gradina (3) iiana nunta in gradina (4) iiana nunta in gradina (5) iiana nunta in gradina (6) iiana nunta in gradina (7) iiana nunta in gradina (8) iiana nunta in gradina (9) iiana nunta in gradina (10) iiana nunta in gradina (11)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *