Rochii de mireasă realizate la comandă by Cosmina Englizian

May 21, 2015 - De purtat

Dacă îți dorești o rochie de mireasă delicată, rafinată sau extravagantă, atunci Cosmina Englizian este omul perfect! Pentru început îți spunem că  una dintre creațiile sale, rochia de mireasă “Crystal Dream” – împodobită cu 55.000 cristale Swarovski, a carei valoare ajunge la 30.000 de euro a intrat în Cartea Recordurilor în martie 2010.

Cosmina Englizian vrea sa împlinească așteptările, dar și orice capriciu vestimentar al clientelor care calcă pragul atelierului său, transmițându-le acest mesaj prin rafinamentul și eleganța designului pe care îl propune. Cosmina Englizian și-a deschis atelierul în decembrie 2005 cu o echipă formată doar din trei croitorese. Primul tipar pe care l-a desenat a fost pentru un sutien. De atunci, munca în atelier a venit ca ceva natural, iar numele pe care a reușit să și-l faca într-un timp atât de scurt nu poate decât să îi confirme calitatea de designer.

Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (2)

Cosmina Englizian: “Rochiile pe care le fac au atitudine, sunt transpunerea în concret a imaginației mele, sunt vii prin culorile îndrăznețe pe care le aleg, opulente prin accesorizarea prețioasă, rafinate prin textura materialelor și croială. Îmi place să cred că ceea ce aduc nou în peisajul românesc e atenția pe care o acord fiecărei rochii în parte. Ținuta perfectă trebuie să te caracterizeze întru totul, e cea care îți ascunde micile defecte și îți evidențiază atuurile.”

Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (3)
Reviste de moda, perlele, cristalele si alte aplicatii pretioase, dantelele sau matasea, toate sunt sinonime rasfatului suprem, dar au un loc aparte in mica fabrica de vise unde Cosmina Englizian si echipa sa pun suflet in fiecare detaliu, animate de pasiunea pentru creatii de calitate si dorinta de a satisface orice capriciu feminin.Este locul unde Cosmina Englizian suprapune, dirijeaza dar si compune simfonia colectiilor si a comenzilor speciale.

Cosmina Englizian participă la Târgul Ghidul Miresei 2015, din data de 22-24 mai 2015 la Cupola Romexpo

Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina_cover Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (4) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (5)    Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (7) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (8) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (9) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (10) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (12) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (11) Cosmina Englizian Couture_nunta in gradina (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *