Pentru iubitorii de cai, o nuntă ca o poveste de dragoste despre cai și oameni

May 21, 2015 - Idei pentru nunți faine

Îți dorești cai la nunta ta? Am o poveste pentru tine. Una frumoasă! O nuntă ca o poveste de dragoste despre cai și oameni. Cai, pădure și muzică bună. Nu-i așa că sună frumos? Stai să vezi cum poate să arate!  Dacă iubești caii, atunci acest articol îți va merge la suflet și te va inspira în alegerile pe care le ai de făcut pentru nunta ta. Cai, cizme de cowboy, flori, potcoave, curele de piele, pălării și multe alte accesorii specifice pot decora nunta ta într-o maniera diferita, și mai ales personală. Acestă poveste va atrage atenția tuturor invitațiilor. Caii sunt niște animale blânde, frumoase, grațioase și extrem de inteligente.

Invitații pentru o nuntă tematică realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele de invitații diferite tematici aici.

invitatie handmade events

Pentru cei care își doresc ca nunta lor să se desfășoare într-un mod cât mai îndrăzneț, atunci pot alege ca nunta să se desfășoare la marginea unei păduri, sau chiar pot amenaja o masă festivă lângă o herghelie. Aici, invitații pot călări dacă doresc acest lucru, iar cei mai puțin curajosi pot petrece până dimineață în mod tradițional la masă, la un pahar de vorbă și dans. Oricum, nimic nu se mai poate numi traditional, dacă nunta ta începe cu o paradă de cai. Nu-i așa? Va fi ceva unic, de care toată lumea își va aminti cu mare drag peste ani! Trebuie doar să îndrăznești și să ai curajul să ieși din tiparele unei nunți clasice, dar mai ales să faci cum simți și cum îți place!

cai-nunta in gradina (1) cai-nunta in gradina (2) cai-nunta in gradina (3) cai-nunta in gradina (4)    cai-nunta in gradina (6) cai-nunta in gradina (7) cai-nunta in gradina (8) cai-nunta in gradina (9) cai-nunta in gradina (10) cai-nunta in gradina (11) cai-nunta in gradina (12) cai-nunta in gradina (13) cai-nunta in gradina (14) cai-nunta in gradina (15) cai-nunta in gradina (16) cai-nunta in gradina (17) cai-nunta in gradina (18) cai-nunta in gradina (19) cai-nunta in gradina (20) cai-nunta in gradina (21) cai-nunta in gradina (22) cai-nunta in gradina (23) cai-nunta in gradina (24) cai-nunta in gradina (25) cai-nunta in gradina (26) cai-nunta in gradina (27) cai-nunta in gradina (28) cai-nunta in gradina (29) cai-nunta in gradina (30) cai-nunta in gradina (31) cai-nunta in gradina (32) cai-nunta in gradina (33) cai-nunta in gradina (34) cai-nunta in gradina (35) cai-nunta in gradina (36) cai-nunta in gradina (37) cai-nunta in gradina (38)

În mijlocul naturii, alături de ce iubești tu cel mai mult: oamenii și animale dragi. Trebuie să fie o imagine de vis, pe care numai o dată în viață o trăiești! Alege să fie unică! [sursă fotografii : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *