Candybaruri de poveste

June 26, 2015 - Idei pentru nunți faine

Iubesc la nebunie candybarurile, cu atât mai mult dacă acestea vin și cu o poveste alături: despre loc, despre miri, despre nunta sau invitați.

E atât de frumos să-ți personalizezi nunta, să aibe elemente comune care se regăsesc de la invitațiile de nuntă până la cel mai mic decor din sală. Cu siguranță, nu toată lumea va observa munca ta ( și a altor mii de furnicuțe care au pus umărul la treabă), dar cine are ochi, va vedea și va aprecia tot efortul tău de a avea o nuntă cursivă, coerentă. Este foarte greu să legi toate elemente între ele, de aceea ai nevoie de un wedding planner sau de mulți oameni creativi în jurul tau. Merită să-i ai aproape în aceste momente speciale, pentru că ți le vor transforma în cele mai frumoase din viața ta ( și sunt sigură că îți dorești acest lucru).

Și acum să vorbim despre candy-baruri. După mine, orice nuntă ar trebui să aibe un candybar de poveste care să spuna o poveste.

În primul rând contează foarte mult amplasarea candybarului. Dacă tot e la piese de resistance ar trebui poziționat astfel încât să fie observat de toți invitații ( nu cum am fost la o nuntă  unde era așezat meschin într-un colț: pe lângă faptul că era foarte greu de observat, era și foarte greu de ajuns, deranjai o mulțime de oameni, încât te lăsai păgubaș de prăjituri, de tot).

Munca trebuie pusa în valoare

E multa muncă la un candybar ( și aici e vorba fie de decorurile necomestibile, fie cele comestibile: prăjiurile, decoruri din fructe, decorurile de pe prăjituri din pastă de marțipan sau din pastă de zahăr. Toate acestea necesita mult timp, rabdare și talent. Tocmai de aceea locul candybarului trebuie ales foarte bine, să pună în valoare și să fie apreciate de cât mai mulți.

Musai prăjituri de casă

Oricat ai gusta, încerca, compara, este clar diferența între prăjiturile făcute în casă și cele de la cofetărie. E clar și diferența de preț, dar merită. De aceea, suntem convinși că pentru un candybar este nevoie de musai prăjituri de casă ( găsiți aici pe siteul nuntăîngrădină.ro multe laboratoare creative cu prajituri homemade), gustoase, care ți se topesc pur și simplu în gură.

Decoruri în ton cu temtica evenimentului

La toată această imagine cu prăjituri de poveste, se alătura vase în tot felul de forme și culori pline cu prăjituri, decoruri în ton cu tema evenimentului, fețe de masă din materiale textile speciale (paiete, in, dantele) accesorii, bilețele, petale de flori presărate printre prăjituri.

Pentru cei care au nevoie de un pic de inspirație, am strâns pentru astăzi o colecție foarte frumoasă despre candybaruri de poveste. Îi sfătuiesc pe toți să nu uite de acest detaliu și să găsească un loc magic unde acest candybar să poate țese povesti frumoase toată seară. [sursa imagini]

candybar-nunta in gradina (1) candybar-nunta in gradina (2) candybar-nunta in gradina (3) candybar-nunta in gradina (4) SONY DSC candybar-nunta in gradina (6) candybar-nunta in gradina (7) www.tonyajoy.com candybar-nunta in gradina (9) candybar-nunta in gradina (10) candybar-nunta in gradina (11) candybar-nunta in gradina (12) candybar-nunta in gradina (13) candybar-nunta in gradina (14) candybar-nunta in gradina (15) candybar-nunta in gradina (16) candybar-nunta in gradina (17) candybar-nunta in gradina (18) candybar-nunta in gradina (19) candybar-nunta in gradina (20) candybar-nunta in gradina (21) candybar-nunta in gradina (22) candybar-nunta in gradina (23) candybar-nunta in gradina (24) candybar-nunta in gradina (25) 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *