NOMADIA Glamping Retreat – un loc de poveste în mijlocul sălbăticiei, la mare

April 24, 2018 - Locuri de petrecut

Știi cât de mult iubim natura și petrecerile în aer liber, nu? Tocmai de aceea căutăm locații cât mai inedite în mijlocul sălbaticiei pentru oameni ca noi, cu care rezonăm și simțim că suntem pe aceeași lungime de undă. Despre primul glamping resort din Romania, Ursa Mica din Nucșoara , ți-am povestit aici, care momentan este în curs de reamenajare conform paginii lor de Facebook. Daaar, am desoperit altul, în colțul celălalt de țară, lângă marea noastră dragă! Se numește NOMADIA glamping retreat și se alfă în județul Constanța – într-un locul rupt ca dintr-o poveste.

De câteva luni bune, la malul Mării Negre și-a deschis porțile unul dintre cele mai magice locuri în care să-ți petreci weekendurile de vară. O dată ajuns aici vei avea impresia că ai pășit în lumea de basm a lui Aladdin. Lămpi de toate formele, covoare persane, cufere, cărți, obiecte de decor vintage și paturi uriașe în care să te scufunzi după o zi petrecută la plaja aflată la numai câțiva metri de uriașele corturi – iar aceasta este doar o mică înșiruire de lucruri în comparație cu ceea ce vei descoperi la fața locului. Departe de cotidian, cu picioarele goale, pline de nisip și scoici te vei simți rupt din altă lume! Merită să plănuiești aici cea mai frumoasă cerere în căsătorie sau să organizezi cea mai intimă nuntă ever cu o mână de prieteni! Pentru că până la urmă asta contează cel mai mult: locul și oamenii! Alege să trăiești o experienta deosebită, înconjurat de oameni frumoși. Locul arată fabulos într-adevăr!

Fără doar și poate, Nomadia este singurul glamping (glamourous camping) din țară, așa că nu trebuie să ratezi o astfel de experiență! Telefonul lor de contact este 0753 409 146.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *