În luna lui Cireșar, alege o nuntă cu cireșe!

May 26, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ai nunta în iunie? Pentru amintiri de neuitat avem o idee tare faină: o nuntă pregatita din timp, cu o tema apetisantă – În luna lui Cireșar, alege o nuntă cu cireșe.

Pentru cine adoră cireşele, vara şi momentele petrecute alături de prieteni dragi, se poate bucura de toate acestea și la nuntă.

Combinațiile de culori pot fi foarte variate: contrastante (turcoaz, verde, albastru) sau tonuri de roșu și roz. Cireșele sunt fructele mele preferate, iar cine are nunta în luna iunie, evident primește sfatul din partea mea să-și aleagă tema de nuntă cireșele.  Acest leit-motiv pot însoţi fiecare etapă a evenimentului, începând de la invitaţii şi continuând cu buchetul de mireasă, ornamentele de la mese, tortul mirilor şi mărturiile oferite invitaţilor. Câteva sugestii: pe masa de candy bar poți umple pungulițe de hârtie cu cireșe. Desigur aranjamentele și buchetul miresei pot avea câteva cireșe presărate printre flori. Pantofii miresei pot fi pictați sau pot avea aplicate cireșe… idei sunt foarte multe, trebuie doar să le alegi pe cele care ți se potrivesc. Pentru astăzi, am pregătit pentru tine 15 idei faine despre cum poti decora o nuntă cu cireșe. Enjoy!

cirese-nunta in gradina (1) cirese-nunta in gradina (2) cirese-nunta in gradina (3) cirese-nunta in gradina (4) cirese-nunta in gradina (5) cirese-nunta in gradina (6) cirese-nunta in gradina (7) cirese-nunta in gradina (8) cirese-nunta in gradina (9) cirese-nunta in gradina (10) cirese-nunta in gradina (11) cirese-nunta in gradina (12) cirese-nunta in gradina (13) cirese-nunta in gradina (14)

Invitații pentru o nuntă tematică realizate de Handmade Events.

Vezi mai multe modele de invitații diferite tematici aici.

cirese-nunta in gradina (15)

[sursa fotografii: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *