Brioșerim ceva bun?

May 5, 2016 - Dulciuri și alte bunătăți

Cum începe la voi  o zi ploioasă? Dar una cu mult soare și chef de vacanță? Sunt sigură că sunt o mie de variante de a-ți petrece timpul, însă pentru Diana fiecare zi începe cu aceeași provocare: Brioșerim ceva bun?

Este pasiunea ei, jobul ei, bucuria ei de a împărți ceva bun cu cei dragi.

Brioserim nunta in gradina (1)

Totul a început dintr-o joaca și s-a transformat în pasiune. Am îmbinat crearea unor dulciuri de casa din cele mai bune ingrediente cu un aspect frumos. Când mă gândesc la brioserim.ro, nu mă gândesc neaparat la o afacere, ci mai degraba sunt fericită că pot să îmi urmez pasiunea. Acesta este cel mai mare avantaj. Îmi place să pun suflet în ceea ce fac și sunt mereu în perfecționare și căutare de noi rețete, ingrediente, decoruri și tendințe. Cea mai mare bucurie pe care o am este atunci când văd oameni fericiți atunci când gustă produsele mele. Îmi doresc să acopar o gamă cât mai variată de produse personalizate, pentru toate gusturile.

Dacă vă fac cu ochiul dulciurile pregătite de Diana, puteți comanda online de pe siteul brioserim.ro sau la comenzi @ brioserim.ro.

Brioserim nunta in gradina (3) Brioserim nunta in gradina (4) Brioserim nunta in gradina (5) Brioserim nunta in gradina (6) Brioserim nunta in gradina (7) Brioserim nunta in gradina (8) Brioserim nunta in gradina (9) Brioserim nunta in gradina (10) Brioserim nunta in gradina (2) Brioserim nunta in gradina (11) Brioserim nunta in gradina (12) Brioserim nunta in gradina (13) Brioserim nunta in gradina (14)

hdr

hdr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *