Invitații pentru nuntă sau botez by Adriana Petrescu- Stationery design

April 29, 2014 - Invitații nuntă & botez

Dacă tot am vorbit de invitații handmade, nu putea să lipsească de pe listă Adriana Petrescu- Stationery design, care prin creațiile ei deosbite ne ofera  o gamă completa de papetărie pentru evenimente : invitații pentru nunta sau botez, meniuri, cărți pentru oaspeți dar și notebook-uri personalizate și legate manual.

Mai intai toate produsele ei au fost 100 % handmade, realizate cu matrițe  de decupare și embosare, însa ” la finele anului 2013, după o analiză amănunțită, mi-am dat seama că ideile mele se poate realiza mai bine și la o scară mai mare. Așa am decis să trec de la handmade la design grafic, print laser digital etc realizând în acest fel produse de cea mai bună calitate.”

adriana petrescu (15)

Ce puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Aici găsiți toată gama de produse de papetărie pentru evenimente: invitații, meniuri, numere de masă, plicuri pentru bani, cărți de oaspeți dar și mărturii și lumânări personalizate pentru botez.

adriana petrescu (9)

Cum se desfașoară o colaborare?
Cei care doresc o colaborare pot alege din modelele deja existente sau pot propune diverse teme care să îi reprezinte și pe baza cărora să se realizeze modele noi. În cazul modelelor noi, clientul vine cu ideea/tema pe care dorește să o abordeze la evenimentul respectiv, se realizează câteva mostre care apoi sunt finisate până se ajunge la varianta cea mai bună.

adriana petrescu (4)   adriana petrescu (1) adriana petrescu (5)

adriana petrescu (10)   adriana petrescu (3) adriana petrescu (6) adriana petrescu (2) adriana petrescu (7) adriana petrescu (16)   adriana petrescu (8)    adriana petrescu (12)   adriana petrescu (13) adriana petrescu (14)

Contact
Adriana Petrescu- Stationery design
Persoana contactAdriana Petrescu
Websitemystationerydesign.wordpress.com
Facebookwww.facebook.com/pages/Adriana-Petrescu/249893121832159

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *