Invitații pentru nuntă sau botez by Handmade Events

July 28, 2015 - Invitații nuntă & botez

Handmade Events este un atelier de papetărie creativă și cadouri originale. În funcție de cerere, artistii de la Handmade Events  dau viață la diferite modele noi de invitații pentru nuntă sau botez. V-am mai povestit despre minunatele lingurițe gravate manual ce le puteți da în dar invitaților drept mărturii de nuntă sau oamenilor dragi cu diferite ocazii.

Invitațiile pe care le creează sunt cu totul speciale. Inspirate din natură, cu motive florale, sau personaje, cei de la Handmade Events reușesc să ajungă la inima mea ( sper că și a voastră). Sunt creativi, veseli și comunicativi, deschiși mereu la tot ce înseamnă nou și bun gust.

handmade events-nunta in gradina (1)

Cum a apărut Handmade Events?

Prin proiectul nostru dorim să venim cu ceva nou în materie de nunți. Avem idei pentru toate nunțile faine, de la invitații, pahare de nuntă, mărturii, decoruri din flori de hârtie, props-uri, etc. Ne bucuram ca intalnim oameni faini care ne apreciază munca. Este o împlinire deosebită ca înainte de a începe un proiect, clienții să te felicite pentru tot ce au văzut și i-au încântat. Cu fiecare lucrare în plus ne crește încrederea clienților față de noi, ceea ce este un lucru foarte important. Proiectul Handmade Events a început cu invitații pentru nuntă sau botez, însă treptat, ne extindem și către alte orizonturi.

Așadar, ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Am făcut practic de toate. Meniuri, numere de masă, cutiuțe pentru măturii, plicuri pentru bani, evident toate personalizate. Orice și-ar putea imagina mirii ne străduim să realizăm.

handmade events-nunta in gradina (2)   handmade events-nunta in gradina (5) handmade events-nunta in gradina (4)   handmade events-nunta in gradina (6) handmade events-nunta in gradina (7) handmade events-nunta in gradina (3) handmade events-nunta in gradina (8) handmade events-nunta in gradina (9) handmade events-nunta in gradina (10) handmade events-nunta in gradina (11)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *