Corturi de închiriat pentru evenimente în aer liber de la TentEvent

March 6, 2017 - Locuri de petrecut

Vă doriți un cort unic pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie de neuitat? Atunci ați ajuns în locul care trebuie, pentru că TentEvent sunt specializați în arhitectură prin corturi de evenimente. Pe lângă o gamă variată de corturi de închiriat care să satisfacă dorințele voastre specifice, veți găsi și o echipă de încredere și flexibilă în găsirea soluției optime pentru corturile căutate.

Cei de la TentEvent ofera aproximativ 5 tipuri de corturi evenimente pentru inchiriat. Absolut superbe! Noua ne-au atras atenția corturile Soulpad Bell, care se potrivesc perfect unei locații de nuntă în grădină.

Corturile Soulpad Bell sunt extrem de practice, dar totodată cu un aspect romantic și sofisticat. Design-ul este simplu: prelata din bumbac natural care se rasfrange dintr-un punct central, strânsă ferm de funii pentru a crea o forma distinctivă de modă veche la exterior și un ambient minunat la interior.

Ușor de asamblat și strans, corturile Soulpad Bell ofera un spațiu minunat pentru camping, sunt ideale de utilizat în cadrul festivalurilor, petrecerilor, drept spațiu pentru copii în grădină pe timpul lunilor de vară și sunt soluții perfecte pentru momente de relaxare, masaj sau vindecare și spațiu pentru workshop.

Dacă doriți mai multe detalii îi puteți contacta direct pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *