Mirese cu ochelari- un accesoriu indispensabil, interesant și simpatic

June 26, 2015 - Idei pentru nunți faine

Cine a zis că miresele cu ochelari nu pot fi chic, sexy, simpatice, cool? Am găsit o colecție de poze tare faină cu mirese care nu au renuntat la ochelari nici macar în ziua nunții. Fiind un accesoriu absolut necesar, cu rame groase, retro, cu paiete sau sclipici, aceste mirese au arătat super-uber-cool și s-au simțit în largul lor cu ochelarii pe nas. E adevarat, pentru unele cadre romantice, fine delicate rama ochelarilor ar putea fi în plus, dar pentru asta s-au inventat lentile de contact, nu?

În cazul în care nu puteți renunța la ochelari în ziua nunți ( și nu puteți purta lentile de contact), sfatul meu este să vă faceți niste ochelari iesiți din comun, speciali pentru caeastă zi deosebită. Rame cu colțurile alungite, de pisică, elegante sau strident colorate ( roșu, verde, galben sau albastru, asortați cu îmbrăcămintea mirelui, pantofi sau buchetul de mireasa) pot scoate din anonimat atât pozele cât și fețele emoționate ale mirilor de sub ele. Așa că, vă invit să vedeți colecția noastră cu mirese cu ochelari și nu uitați că ochelarii în ziua nunți pot fi un accesoriu indispensabil, interesant și simpatic. [sursă imagini]

ochelari-nunta in gradina (1) ochelari-nunta in gradina (2) ochelari-nunta in gradina (3) ochelari-nunta in gradina (4) ochelari-nunta in gradina (5) ochelari-nunta in gradina (6) ochelari-nunta in gradina (7) ochelari-nunta in gradina (8) ochelari-nunta in gradina (9) ochelari-nunta in gradina (10) ochelari-nunta in gradina (11) ochelari-nunta in gradina (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *