Ghirlande din pânză de sac și dantelă pentru nunți simple, superbe

July 27, 2015 - Idei pentru nunți faine

Daca îți doresti un decor simplu, natural și deloc costisitor, alege ghirlande din pânză de sac și dantelă. Perfect potrivite pentru o nunta în aer liber, ghirlande din pânză de sac și dantelă sunt ușor de realizat sau de achiziționat ( cei de la Handmade Events îți pot face în ce combinație de culori și texturi dorești). După cum bine știți, suntem mari fani aranjamentelor simple, naturale, handmade, iar un decor cu ghirlande din pânză de sac și dantelă este un aranjament cu adevarat special, frumos, desăvârșit. Poți inscripționa pe fiecare bucățică de material câte un citat, o literă, un mesaj. Va fi spre deliciul și curiozitatea invitațiilor să se aproprie și să le analizeze în de-aproape.

ghirlande-nunta in gradina (1)

Sunt de mare efect atât pentru decorarea mesei de prezidiu cât și a candy barului sau a întregii sali. Bineînțeles poți opta și pentru ghirlande din flori naturale sau din hârtie, despre care ți-am vorbit aici.

Astăzi îți propunem decoruri de nuntă simple, superbe. Sperăm să vă încânte toate simțurile! Așadar, vă invităm să vedeți colecția noastră de ghirlande din pânză de sac și dantelă și să vă umpleți de inspirație! Enjoy! [sursă imagini]

1 ghirlande-nunta in gradina   ghirlande-nunta in gradina (2) ghirlande-nunta in gradina (3) ghirlande-nunta in gradina (4) ghirlande-nunta in gradina (5) ghirlande-nunta in gradina (6)    ghirlande-nunta in gradina (8) ghirlande-nunta in gradina (9) OLYMPUS DIGITAL CAMERA ghirlande-nunta in gradina (11) ghirlande-nunta in gradina (12) ghirlande-nunta in gradina (13) ghirlande-nunta in gradina (14) ghirlande-nunta in gradina (15) ghirlande-nunta in gradina (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *